Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

momcek

leus
bola som v KE v Chirmed, robil ma dr. Magdo. No som momentalne po prvej kontrole a po opke dvanasty den, ale mne tie lepky nepepia uz skoro vobec... Neviem,skusim tam zavolat zajtra, nerada by som, keby sa to nejak pokaslalo :(

Daisynka

leus

hej hej som myslela od minulej kontroly....no ja idem zajtra na kontrolu takze ma asi tiez potom objednaju o tyzden ...tak prajem nech ide vsetko ako po masle :)

leus

momcek
vies co trochu sa uz zacinaju z vrchu na hrudniku, ale inde drzi, tak si nerobim z toho tazku hlavu a zajtra mi to mali uz teoreticky odlepit , tak mne by to bolo jedno kebyze sa aj odlepia,ty mas tiez 22 pises, ale si len 12 den, no radsej by som si to este spevnila druhym leukoplastom dako...teba kde robili

momcek

leus
prosim a neodlepuju sa ti tie lepidla? lebo ja mam strach, kedze mi to uz nelepi, ci to nieje potom malo fixovane... mam ich uz 12dni, ale uz skoro vobec nelepia. Staci ze mam podprsenku?

leus

daisynka
ano 2tyzdne , teda ja viac ako 2 , lebo dnes mam 14dni od opky a mala som ist zajtra ale nemozem tak az v utorok preto...

Daisynka

leus

to budes mat teraz tie lepky skoro dva tyyyzdne ?? necele :) no ja som zvedava lebo by som chcela uz 28 nastupit do roboty...este stale sa tazko vstaava teda stale mi helfuje mama rano a v pravom prsniku obcas az taka bodava bolest teda rano alebo ked nahodou sa zošuchnem a spim skoro rovno....ja uz len odratavam dni :)len skusam co dokazem uz robit...

leus

daisynka
idem 22ho v utorok, mam sa uz dobre, chrbtica stuhnuta ale prsia uz bez bolesti, 11kritickych dni za sebou , viem uz vsetko robit s rukami, uz aj klucku stisnut na okne a aute :)co som nevedela este pred dvomi dnami

momcek

Babulky chcem sa opytat, mam este stehy, idem ich vyberat v utorok 22.11 a zatial som oblepena z vrchu aj spodu, koli fixacii, ael nejako tie lepky prestavaju lepit koli potu a tak :) nevadi to velmi, ci to treba prelepit? Mam aj bandazovu podpiru, ale s tym naplastom to bolo viac fixovane
Dakujem

zajacik_006

pupavicka
neviem Ti opísať ten pocit tesne po opke. Cítiť riadne napratané prsia,taký tlak. To,že tam mám niečo cudzie,ani nie.Postupne si zvykáš,skôr ten silikon budeš cítiť,ked odpuchnú. A to len ked si ich budeš sama držať. Neviem,či som Ti to správne opísala,ale teda ja nemám taký pocit cudzieho telesa v tele. Možno ked som začala spávať na bruchu,tak vtedy som mala taký pocit,alebo strach

Daisynka

leus

no mna to svrbiiii :(( asi mam citlivejsiu pokožku ako ty...koza nedycha a uz to niekedy neviem vydrzat....a na stehy kedy ides ??? a co uz sa citis lepsie ??