Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

momcek

leus
to dufam, ze to bude ok. Tak uvidim, co mi zajtra povedia, budem spokojnejsia, teraz uz to nejako prespim, hadam ale nebudem musiet ist na prelep, lebo sama si to nebudem vediet a u nas nemyslim, ze by to nejaky doktor uz niekedy lepil

leus

momcek
no aj ja lavy citim ked si prejdem po nom, taka paliva bolest pokozky, ale doktor povedal, ze to suvisi s tymi pretatymi nervami, ale ze to prejde casom

momcek

leus
ano, mam opuchnute, a dokonca, ked si prejdem po jednom prstom, tak to citim, a druhe si vobec necitim :) aj mi len jedna bradavka funguje :)360ml okruhle, stredny profil Nagor

momcek

tiez ma to nesvrbelo, len teraz nejako, a neviem, ci preto, ze sa to hoji, alebo je to tou umelou podprsenkou, alebo ze sa neumyvam :)

momcek

leus
dnes som tu prvy krat. Nie som z KE som cca 110km, nejako som si to tu nenasla skor. Tak som si to musela pretrpiet sama :) bez moralnej podpory :) Skoda, ze som o vela veciach nemala s kym pisat uz pred, podelit sa so strachom a tak :D
Je fajn, ze netrpim sama :)

leus

momcek
ja idem na 12tu ,tak sa minieme... tiez odidem bez stehov len v podprde , ale teba som tu dako nezaregistrovala pred tym, vsak si tu nechodila, ty si z KE?

momcek

leus
som na 14.oo objednana. Vyberu mi stehy konecne. Uz ma to riadne svrbi. Skusim az rano volat, hadam to nieje az taky problem, ved co som pocula, na inych klinikach to takto nelepkuju tak dlho. Ty kedy?

leus

momcek
no jasne radsej zavolaj aj na to tc by si mohla rovno co sme dostali to pohotovostne na karticke a ty mas o kolkej byt tam v utorok?