Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika1531xx

Zdravím kočky

Mám navrhnuté 350ml okrúhle výšku mám 170cm a 52kg.Mám trošku dilemu kedže píšete že aj tých 350ml nieje moc veľa.Dr vravel že z toho budú také trojky ale dúfam že nebudem sklamaná že budu malé.Neviete mi poradiť foto mám aj v galérke.Dakujem

leus

dakovna
no mala si sa tam ohradit ked si bola, teraz je uz pozde ....a inak 2hodky konzultacie je az az, normalne trva pol hodku?ak sa nemylim, tak sa ti venoval nadramec casovo, tak sa necuduj ze musel odbiehat od teba k druhym pacientkam, ved on tam ma furt tolko ludi, aj ti ho potrebuju

dakovna

Hej, volala sa Kaja. Ona ma fotila, merala a pytala sa co a ako. No neviem, som sklamana. Trepala som sa tam autom skoro 4 hod a nakoniec ani neviem aku velkost a znacku implantatov budem mat :(
Mozno som preto tak dopadla, bo som bola podla nich trosku nervozna. Ja som sa ale citila OK. Im som vraj tak pripadala. Trosku tremu som mala, bo ukazovat prsia len tak... najskor som rozpravala s Dr. Magdom, potom tam prisiel Dr. Kacmar a potom som uz len s nim rozpravala. Pocas druhej hod, co sme konzultovali ho stale setricka volala k dalsiej pacientke, co ho uz cakala. To mi dost vadilo. Ked sme vybrali fotku s prsiami ake chcem, tak som sa ho pytala, aku ma ta zena velkost a znacku. Povedal, ze to nie je dolezite. Jeho vraj zaujima iba to, ako chcem aby to vyzeralo potom, po cca roku, ked su usadene a odpuchnute. Potom este pozeral, ako ma sestricka fotila a jej kazal nech mi vysvetli to s tou ryzou a isiel prec. Dokonca mi hovoril, ze si mam pozriet na nete nejake fotky a ked najdem taku, co sa mi paci, mam mu poslat. No chapete? Je to normalne??

nela311

dakovna

ahoj, ja idem do chirmedu na konzultáciu 7.12 a už som si aj rezervovala termín opky je to tiež 23.januára tak to nám to bude robiť ten istý den:)
no a s tou ryžou je to naozaj zvlastne, som to ešte nepočula...
ja som z dolného kubína a dosť to mám do košic daleko, no nechcem tam chodiť na viac konzultácii, chcem aby sme sa po prvej na všetkom dohodli tak odtial neodídem, kým nebudem mať všetko dohodnuté a nie aby som si doma ešte skúšala veľkosť s ryžou, to je divné...

davidoff

dakovna

naozaj velmi zvláštne, ešte som o takom niečom nepočula, odísť z konzultácie bez dohodnutej veľkosti implantátov, aspon predstava veľkosti by mala byť...

leus

dakovna
aj mne je to divne, preco si nenaliehala na to aby ti urcil velkost, sice to mal spravit sam ale ...ja neviem cudne fakt, on vela rozprava aj take co nemusi, ale si ho mohla nejak usmernit nak ti povie znacku , velkost a profil...mne nechal vsetky implose kuknut a tak sme sa dohodli na znacke , mozno ti aj povedal neprepocula si?

Zuleko

Dakovna
Asi myslíš Kaju,áno oni su tam všetky strašne zvláštne...ja tomu nerozumiem,zdá sa mi to zvláštne,lebo zatiaľ všetky kámarátky a aj mňa,čo operoval tak naozaj my všetko pomeral povedal ake prsia by som mala pri rôznych veľkostiach a myslím,že tam obstáli aj tu baby z fóra,nepočula som ešte o tom,žeby nenavrhol VOBEC žiadnu veľkosť.A toto s ryžou je hlúposť to nemá význam si tobiť.vravím,ja som to robila a úplne iné mam teraz prsia.Ale na CHIRMED len samá chvála!!!Skús si dohodnúť ešte jednu konzultačku,veď to je divné,s kade máš ty vedieť aká veľkosť sa bude hodiť tvojej postave..

dakovna

Praveze nie. Bola som u neho skoro 2 hod a z toho sme dlho pozerali fotky, co robil, bo nevedel z mojich predstav, ake by som teda chcela. Ked sme konecne nasli take, co by som chcela, tak ho volali uz vedla a musel odist. Este sa na mna pozeral, ked ma fotila sestricka a povedal, ze vsetko ostatne mi vysvetli ona. Ona ma aj merala a pytala sa ma na choroby... odpovedala mi aj na otazky, co som mala. Bola mila. Jej vraj tiez robil prsia a ona si to doma tiez skusala s tou ryzou predtym. No mne sa to nechce robit, ved to je nepresne...

Zuleko

Dakovna
To je veľmi zvláštne,ja som bola u neho na konzultácii a venoval sa mi asi hodinu a všetko mi meral ,ukazoval,hovoril o rozmeroch.Aj Keď ja som tam viac menej už prišla z predstavou čo chcem,podrobne my vysvetľoval ako budú vyzerať prsia pri 330ml,360ml a iné veľkosti..dal mi tam vyskúšať aj tie ,,provizórne implantáty,, a na konci povedal,že nech si to ešte doma vyskúšam a potom zavolám,pre akú veľkosť som sa rozhodla(to s ryžou je podľa mňa hlúposť,pretože tie prsia,keď si dáš tu ryžu sú obrovské,v skutočnosti však také niesú pretože implantát sa ti ukladá pod sval a nie na tvoje vlastné prsia).Tebe ani nenavrhol približne akú veľkosť?

dakovna

Caute kocky,
vcera som bola na konzultacii v KE u Dr. Kacmara. Musim uznat, ze ma zmysel pre humor :o)
Vsetko bolo OK, celkom sa mi to tam pozdavalo, len ta cesta hrozne dlha, isla som autom zo ZA.
Opku som si dohodla na 23. januar, mam poslat este 50€ na ich ucet, aby som mala ten termin isty, potom mi tych 50€ odrataju z ceny.
Co sa mi vsak nepozdavalo bolo, ze si mam doma skusit s ryzou do podprdy aku velkost implantatov by som chcela a potom im to zavolat, alebo napisat do mailu. To sa mi moc nepaci. Doma mam len take podprdy s vypchavkami. Obycajne, bez kostice a vypchavky nemam a do takej si to mam skusat. Mi to pripada divne. Som myslela, ze ked sa mi doktor pozrie na prsia... tak navrhne vzhladom na moje miery a poziadavky... ake velkosti by boli pre mna vhodne a spolu sa dohodneme na jednej. Iba mi navrhol, anatomicke implose, ani neviem aku znacku.
To aj vy ste tak mali, co ste boli u neho??