Hej, volala sa Kaja. Ona ma fotila, merala a pytala sa co a ako. No neviem, som sklamana. Trepala som sa tam autom skoro 4 hod a nakoniec ani neviem aku velkost a znacku implantatov budem mat :(
Mozno som preto tak dopadla, bo som bola podla nich trosku nervozna. Ja som sa ale citila OK. Im som vraj tak pripadala. Trosku tremu som mala, bo ukazovat prsia len tak... najskor som rozpravala s Dr. Magdom, potom tam prisiel Dr. Kacmar a potom som uz len s nim rozpravala. Pocas druhej hod, co sme konzultovali ho stale setricka volala k dalsiej pacientke, co ho uz cakala. To mi dost vadilo. Ked sme vybrali fotku s prsiami ake chcem, tak som sa ho pytala, aku ma ta zena velkost a znacku. Povedal, ze to nie je dolezite. Jeho vraj zaujima iba to, ako chcem aby to vyzeralo potom, po cca roku, ked su usadene a odpuchnute. Potom este pozeral, ako ma sestricka fotila a jej kazal nech mi vysvetli to s tou ryzou a isiel prec. Dokonca mi hovoril, ze si mam pozriet na nete nejake fotky a ked najdem taku, co sa mi paci, mam mu poslat. No chapete? Je to normalne??