Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

pupavicka...
aj ja mam 450.. a mam 175 cm..ale mam 56 kg a 70 obvod pod... a su vacsie, ale podla mna nie nic extremne..tebe to podla mna asi nebude tiez vela... a ja osobne som si po dvoch mesiacoch nevedela predstavit fyzicky narocnu pracu.... takze je to dost individualne... ved ja som teraz vyse 4 mesiace po a ked nejako zatazujem prsne svaly mi to je neprijemne... a inac podla mna je velmi mylna predstava niektorych, ze silikon zeny citia ako nieco cudzie - ja som to nikdy necitila, ani v den opky...

janika1531xx

davidoff

Viem ja som si už pozerala tvoje foto:-)
Ale na niekom vyzerajú 350ml malé na niekom veľké tak neviem:-(Aký maš z nich pocit nemáli sa ti alebo si spokojná s veľkosťou ?

davidoff

janika1531xx

neviem aký máš základ, ale ja mám tiež 170cm a 50kg a mám 350ml anatomické. Kukni si moje fotky ak chceš, som v galérke na strane č.3 v strede

davidoff

janika1531xx

neviem aký máš základ, ale ja mám tiež 170cm a 50kg a mám 350ml anatomické. Kukni si moje fotky ak chceš, som v galérke na strane č.3 v strede

KatkaLopatka

dakovna

tiež som tam bola, som myslela, že sme sa videli, ale ja som bola skôr. Ja som bola na kontrole po 3 mesiacoch. Moja konzultačka trvala iba cca 20 minút, ale ja som mala aspoň približnú predstavu čo sa veľkosti, tvatu a profilu týka. Takže, len mi Dr. potvrdil, že je to ok, a že sa to ku mne hodí. Taktiež som sa mala rozhodnúť medzi dvoma veľkosťami a brala som samozrejme tu väčšiu. Je pravda, že s tou ryžou to vypada väčšie ako v skutočnosti, takže teraz by som brala aj o čosi väčšie implantáty. Ale to už len teraz polemizujem, lebo v skutočnosti sú akurát a som spokojná až až :)

dakovna

leus,
vsak v pohode. Len som sa snazila dopracovat k tomu, ake implose vyberieme a on stale riesil fotky.
KatkaLopatka,
bola som tam vcera o 11:30hod.
Skusim este zajtra zavolat do Puchova a objednat sa na konzultacku k Dr. Ocenasovi. O nom sa tu tiez pekne pise a mam to tam zo ZA blizsie. Uvidim, co mi povie on a potom sa definitivne rozhodnem bud pre neho, alebo pre Dr. Kacmara.