Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavicka7

repka
dakujem pekne za skusenosti,no som zvedava co mi povie dr.tu ak pojdem ci to bude to iste ako na slovensku ked som bola na konzul..... diky

pupavicka7

repka
dakujem pekne za skusenosti,no som zvedava co mi povie dr.tu ak pojdem ci to bude to iste ako na slovensku ked som bola na konzul..... diky

Zuleko

Dakovna
Ja tej tvojej konzultačke fakt nerozumie,neviem prečo to tak dopadlo,na druhej strane je vždy lepšie tam ísť aspoň s čiastočnou predstavou aké chceš prsia ako so žiadnou,potom sa tá konzultačka natiahne a vonku čakajú už iné baby objednané tiež na konzultácie takže potom sa to nestíha a nastáva zmätok.Ja keď to porovnám so mnou tak fakt my vysvetlil ešte aj to čo nemusel ohľadom tých imlošov,veľkostí a všetkého.Meral ma asi 3 krát aby bolo všetko v poriadku,a ukazoval mi kopu fotiek.Preto mi je čudné, že ti nenavrhol aspoň približnú veľkosť.Ty si tam prišla vlastne s tým,že nevieš vôbec aké prsia chceš?

davidoff

janika1531xx

nemáli, na mne sú akurát, jasné že som si na ne už zvykla a hovorím si, mohla som si dať 400-vky, to už manžel sa na mne smeje, že nie som normálna, že teraz sú už na mne velké, tak jasné, takmer nič som tam nemala a zrazu takéto, ja som max. spokojná aj s veľkosťou aj s tvarom :) S jedlom rastie chuť....