Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

dakovna

ja som tiez na konzultaciu sla asi tri hodiny :)) a bola som prinom hodku a pol a nemas sa preco cudovat ze tam chodila sestra lebo to je velmi dlho predstav si ze tam sedis a cakas hodinu po tom ako si bola objednana lebo tam inej vysvetluje co a jak.On predpoklada ze kocka ma aku taku predstavu a ze mu ju aj povie....a tie fotky su super vec on potrebuje mat predstavu toho co sa ti paci ja som mu tiez posielala...predbezne mi povedal co by mi sedelo ale mala som mu este poposielat foto a ked si ich pozrel volal mi ze tak na zaklade tych foto dame take a take ze to budem mat dobre...asi sa kazdemu paci inak mne sa pozdavalo ze mi ukazoval fotky prac a ze ja som sa mohla vyjadrit...ja som tyzden po operacii a od prvej minuty bol premna on ten pravy chirurg...a asi aj vdaka tym upozeranym foto mam prsia aspon zatial presne take ako som chcela :) uvidime ked odpuchnu

Daisynka

BABY

pred asi hodkou som sa vratila z kontroly a vsimla som si ze z jazvy mi tiekla krv myslite ze by mohol byt nejaky problem alebo to je len tym ze somdlho cestovala alebo sa presla trosku dlhsiu trasu peso ? Lebo som sa vylakala az mi slabo prislo...cele to mam teraz pod prsom od krvi :( novy preväz

janica25

Mery NR
ahoj tak uz si sa neako rozhodla ze kedy a komu by si isla.Ja to nechavam asi na to leto aj ked isla by som aj ihned len nejde to tak lahko ved vies a ja mam malu 6mesacnu s tym ze je o 2,5mesiaca skor narodena takze este kedy zacne chodit a bude samostatna to bude otazne ci vobec v lete.Isla by som hned keby sa mi mal kto postarat o dievcata

Mimka69

davidoff
potom napíš aké to je,tiež mám záujem :)
apropo noštek aj prská sú nádherné,tvoj manžel musí byť happy :D
baby mám pocit,že by som šla na všetko, chcem aj botox,aj kys.hyalur. aj pusu a ešte by sa našlo bárz čo. Nenájde sa tu aj nejaký sponzor:)))hihi
Zuleko
tiež ma zaujíma ako sa to počíta, inak super stránka

Mimka69

Dakovna
napíš sem do diskusie miery a uvidíš baby ti tu tak poradia ako asi nikde inde,vravím z vlastných skúseností,tiež som si nechala poradiť.A doktor je tiež len chlap aj keď to má v oku,no nežije s tým,nemá to v tele on ale Ty :)))
ahojte baby
aj keď som sa dlho neozvala,stále sledujem :D a všetky máte kráááásne prsia,už aj ja sa teším na moje...
davidoff
Ty si si dávala robiť aj pusinku pravda?
Ako to dopadlo?

momcek

leus
volala som tam hned rano, kedze nie som z KE, tak to mam nechat tak, vraj to dost fixuje aj podprsenka, ze nemusim stresovat :) tak som velmi rada a som hlavne spokojnejsia. Tak uz aby bol utorok :)

Zuleko

Dakovna
Akú máš výšku,váhu a obvod cez prsia a pod prsimi?A o akej veľkosti si rozmýšľala?Tak vybrať si veľkosť implantátu len na základe ryže ktorá aj tak skresľujé mi príde smiešne a nezodpovedné.Môžno mali veľa klientiek,alebo popri tom aj operovali alebo ja neviem no s takýmto prístupom som sa nestretla u nich ešte.

dakovna

Zuleko,
samozrejme, ze viem ake chcem mat. Som mu povedala ze chcem, aby vyzerali prirodzene, aj zvodne, nie vsak vulgarne, na moju postavu tak akurat. Som myslela, ze ma teda zmeria, pozrie ako vlastne vyzeram, ze pozrieme zopar fotiek, mu ukazem ake chcem mat a potom mi teda navrhne velkost...
No nebolo to tak.
Aj som mu povedala, ze asi nebudem uz moct viac prist konzultovat kvoli vzdialenosti a aj kvoli mojej praci. Povedal, ze v pohode, ze aby som doma spravila test s ryzou a dala vediet vybratu velkost. Oni uz potom vraj podla toho vyberu velkost implosov.