Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

folk
:)) pockaj to este len pride, to sme vsetky takto boli samostatne po opke, este mas v sebe lieky to ti vyprcha a potom uz nebudes taka samostatna

folk

Taaak, a mam to za sebou, vcera ma robili, citi sa tak na trojku... Cakala som horsie. Samam vstavam,chodim jem...paraaaada...

leus

daisynka
mna po obvaze palilo odtial kde som mala dren, asi zo dva tri dni/ ja neviem ci nestipala ta mast co tam natlacili/ a tiez som behala po KE peso na stekloch a pri chodzi ma prsia boleli

Daisynka

leus

ja len dufam ze sa nic ine stym nestalo vydrglovalo to hej a ja som sa este aj z kliniky na stanicu presla peso aj ma to trochu štipka...no len teraz budem tyzden take krvave pod cicikyom mat :( mozno to aj mne ide z tej dierky z drenu len popod ten leukoplast steka nizsie...ja sa na to radsej nekukam lebo ked som si to doma vsimla mi prislo blbje :) som slaboch na take veci

Mery NR

Baby inak v tej našej galerke sú krajšie prská ako na tej stránke :-)
Len tam to je prehľadnejšie. Mne sa veľmi páčia prsia Barborky10 a Lolo77, presne také sú moje vysnívané. Ale aj ostatné to máte veľmi pekné :-) a najkrajšie sú tak po pol roku po roku, keď sa už tak nastálo usadia

leus

daisynka
no mala som aj ja kusok, ale z tade kde som mala dren, to si myslim ze ked to oni odlepili vies a bola mozno nejaka zaschnuta krv tak to vycistili a potom po zalepeni to zasa kus zakrvacalo, potom ta vydrgalo cestou vo vlaku a tak...

Mery NR

janica25,
ahoj, tak zatiaľ to vyzerá na konzultáciu v januári u Červeňa a keď sa uvolní termín na máj jún u neho tak by som išla k nemu. Do sept. čakať určite nechcem, chcem mať prská už na leto. Podľa mňa na jeho prsia nemá nikto. Skôr určite nepôjdem, počkám kým mi malý bude chodiť (v júny by mal mať rok, tak už hádam hej). A keby sa žiaden termín neuvoľnil tak sa objednám k Očenášovi sem k nám do NR. Tam som tiež volala a hovorili, že stačí keď sa ozvem 2 mesiace pred plánovanou opkou.
Škoda, že nie si z NR mohli by sme sa vystriedať pri detičkách :-)

Zuleko

Mimka69
Plastická chirurgia je závislosť:-)))Ja som na tom podobne,prsia mám za sebou,teraz chces pusu a potom bohviečo bude následovať:-)))tipujem to na nos..srandujem heh:-)