Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

momcek

Mimka69
Ked pojdes na opku do Chirmed,nebudes si brat vobec nic. Na spanie ti daju taky plast ci koselu, a ani ziadne cistiace prostriedky :) ti netreba. Zubky si rukami neumyjes, maximalne si vyplachnes ustnov vodou, ale ta je tam na izbe... Rano ta pozru, previazu a oblecies si veci, v ktorych si prisla, takze kabelka s mobilom a nejkou rtenkou postaci :)

margareta123

ahojte baby, co tu teraz citam napr. od dakovnej ako to dopadlo s konzultaciou, tak som dost prekvapena, mrzi ma to, ze to nevyslo podla predstav, ale ja som dnes mala takisto konzultacku a musim iznat, ze trvala asi hodinu a pol a venovali sa mi ako sa patri, takze asi to bol skor ojedinely pripad, co mi je teda luto...

Mimka69

Dakovna
ja mám miery 168/51 a doktor mi navrhol 400,VP,anatom. takže ty choď určite tiež aspoň do 400-450. zajtra mám ešte konzultačku potom popíšem ako to dopadlo. ok. Už ideme hajať. paaa

dakovna

Zuleko,
dakujem ti moc. Aj ja som si nieco podobne myslela :)
Dr. Kacmar mi navrhol akurat anatomicke. Skusim este zajtra zavolat do Puchova a dohodnut konzultaciu tam, u Dr. Ocenasa. Uvidim, co on povie.
Este raz dakujem aj vam ostatnym za nazory.

Zuleko

Dakovna
Niesom žiaden odborník,ale si dosť vysoká a máš aj širší hrudník,čiže podľa mňa by si si mala dať niečo plus mínus okolo 400 ml..ale profil a či anatomické alebo guľaté to neviem.Moje miery sú 170,52 kg pod prsiami mám 70 a cez som mala pred tým 83 a mám 390 VP a môj otec ani len netuší,že mám prsia,takže to znamená že to niesú žiadne bomby,preto pri tvojej výške by som asi pod 400 ml nešla...toľko môj názor:-)

dakovna

Mimka69, Zuleko,
moje miery: vyska 179cm, vaha 66kg, obv. cez prsia 88cm, pod prsiami 82cm.
Ked som pozerala fotky v galerke, tak by som chcela nieco, ako ma jankamichal, bianca003, adadka...

Mimka69

folk
ozaj čo si mala oblečené na vrchu v nemocnici, niečo na gombíky??? no musím si také niečo kúpiť lebo nemám...

Mimka69

folk
tak teda nech ti ten optimizmus ostane, rýchlo sa zotav popri tom nás informuj a potom nezabudni na foto,tešíme sa s tebou,mňa to čaká budúci piatok :))

Daisynka

leus

:))) herečka :))) no ved to ze som si ja ruky zmotala popod prsia lebo tiez mi to bolo neprijemne ale chcela som sa prejst :) uz som si tam dala trosku vaty nech sa mi to dalej na podprdku nechyta lebo ju mam od krvi...