Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Engie100
Tak mne ponúkali opku asi 2-3 týždne od konzultácie,ale nemohla som kvôli antikoncepcii preto som šla asi po mesiaci aj niečo od konzultácie:-)Tam niekedy víde aj tak že prídeš na konzultáciu a hneď o 3-4 dni je voľné:-)

engie100

Ďakujem veľmi za odpoveď, ste super - leus , zuleko.
Neviete náhodou ako dlho sa čaká na termín operácie? Či je ešte niečo voľné na december?
ďakujem E

Zuleko

Dakovna
Veď skús aj poposielať fotky do Chirmedu,ake prsia by sa ti asi páčili a skús tam potom zavolať,že čo by ti teda podľa fotiek nvrhol:-)

engie100

Ahojte baby,
nemáte niektorá telefónne číslo do CHIRMEDU v Kośiciach, pretože ak volám na to ktoré je na stránke - tak je vypnuté a robí mi to už od včera.
Nevolali ste tam niektorá?

ďakujem veľmi pekne za odpoveď E

mia_31

kočky, prosím vás ,čo všetko zahrňali predoperačné vyšetrenia a ako staré môžu byť? lebo si to musím nejako načasovať, keďže bude dosť sviatkov. vďaka

dakovna

Ahojte dievcata,
som volala do Puchova a som objednana na konzultaciu k Mudr. Ocenasovi 24. novembra 17:30.
Skusim si dnes spravit doma ten test s ryzou len tak pre zaujimavost s tymi cca 400ml, ze ako to vyzera :)
Chirmed si stale nechavam v zalohe...

jankamichal

ahojte baby, som tu len na skok,ale idem si vas precitat a ked bude cas aj napisem..len chcem reagovat na
Daisynka..moja neboj sa..ja som sla do sprchy,ked som sa mohla uz cela osprsit azacala mi tak tiez kvr,ze som mala cele brucho krvave a takto mi tiekla skoro hodinu..doteraz mi tece krv..aj ked musim povedat,ze pred vcerom som si dala len leukoplast na to a do vcera rana nic ani bodka.lenze moja mala dcerka ma do prsa buchla a kopla a problem je zase na svete od vcera mi to zase dost krvaca..ak chces tak si mozme popisat cez maily..napisem ti co a ako som mala ja..bola som aj u dr na cisteni..to je tym, ze ti tam trosku asi praskla cievka ak si mala pod tym modrinu, tak to je zrazena krv..ja som mala modrinu a ako hovoris aj mna to velmi bolelo v ten den a potom mi to krvacalo..vsak ako chces bud mi napis mail a mozme poopisat,alebo mozme aj tuto temu rozobrat pred zienkami nech vedia,ked to nahodou aj ich postretne..rozhodni sa ako chces..kazdopadne to mozme prebrat