Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavicka7

ahojte kocky
mam prozbu ,me niektora robenu korekciu aj spolu so silikonmi??roby sa to zvlast alebo spolu pri jednej opke?ja som citala aj aj tak neviem od coho to zalezi,a este k velkosti ,mne navrhli 450ml,vysku mam 175 -65kg a pod prs.80 co podla vas je to primerane?Dakujem za odpoved :-)

mia_31

ďíky baby lebo ja mám konzultačku v decembri a mesiac nato opku a medzitým sú sviatky tak aby som to stihla. idem ja do novamedu k Červeňovi.

leus

engie
mozno po utorku ked mi daju dole leukoplasty a vsetky tie lepky ja mam aj bradavky prekryte ,lebo mne hrcky vyberali tak by si nic nevidela

engie100

leus
neboj myslím že už je to na dobrej ceste. Určite je tam proces hojenia velmi dlhý a bolestivý.
Nedala by si do galerky foto, som veľmi zvedavá ? :))
ďakujem

leus

engie
no na moj vkus su este bomby a teraz sa akurat cudujem, som si dala podprdu dole lebo si ju idem prat ze pravy bol vacsi ako lavy a teraz je to naopak, pravy kus odpuchol a lavy sa mi zda akoby napuchol, dufam ze sa v tom lavom nedeje nic zle!!!

momcek

mia_31
ked ides do Chirmed, napisala som ti,co potrebujes. Ja som nemala sono,len USG. Masto tam podrobne vypisane ... Takto to staci. Urcite! Som po opke 2tyzdne.

engie100

leus
chcela som sa len opýatť ako si zatiaľ spokojná s prskami? Je to už lepšie, viem že ti dali 330, tak ako sú až také bomby?
ďakujem prajem všetko dobré:)

666_martinka

babyy ja som si dneska zaplatila zalohu takze 16.12 idem stopercent na to:))) uz sa bojiiiim aj trochu.
baby co uz mate po tom...co take specialne si treba pripravit? ste si niecim natierali tu jazvu?

momcek

mia_31
az nemas ziaden problem, tak staci USG prsnikov (az si mala nejake problemy tak mamograf), krvne testy (biochemicky screening, krvny obraz a zrazanlivost /PT, APTT, INR/, a interne predoperacne vysetrrenie. Vsetky mozu byt mesiac stare...
Krv a USG mi spravila zenska v ramci preventivky, takze potom je to jednoduchsie :)