Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

samantaaa

ahojte baby ,posielala som foto barborke a este sa mi neozvala ale bolo to z vymisleneho muzskeho emailu,myslite ze preto?
strasne by som chcela videie foto aby som si mohla vybrat lekara

samantaaa

ahojte baby ,posielala som foto barborke a este sa mi neozvala ale bolo to z vymisleneho muzskeho emailu,myslite ze preto?

samantaaa

Daisynka

jankamichal

DAkujem :)) si zlata ze si napisala kludne to mozme aj tu pisat nech aj baby vedia keby sa nieco take stalo aj inej...no ja som to zatial nijak nerozbalovala len cez ten tampon co mam prilepeny na jazve mi to presialko aj na podprdku cez noc v poho nic a a dnes ma frajer strasne rozosmial a zasa som to mala trosku krvave...volala som dr a mi nakazal si to skusit prelepit a ze sa uvidi mam tam uz proste stvrdnutu krv dufam ze ked to budem odlepovat nerozjedim si to este viac :( kebyze to mam na klinuku blizsie idem s tym tam ale takto skoro 300 km :((