Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jednotka1

ahojte,uz som tu dlho nebola skoro rok.chcem sa ale spýtat ci bola niektorá z vás na reopke. su to rovnaké bolesti????

samantaaa

ahojte baby ,posielala som foto barborke a este sa mi neozvala ale bolo to z vymisleneho muzskeho emailu,myslite ze preto?
strasne by som chcela videie foto aby som si mohla vybrat lekara

leus

davidof
ten contratubex mam doma, co ja viem, neni to ktovie co mne to nepomahalo moc/ked som bola po odstraneni znamienok/

davidoff

leus

mám ten štandardný plát, ktorý si nastrihám na plátky aké potrebujem a stálo to 50 EUR. Každý plát vydrží 2 týždne, po 2-och týždňoch si to vymieňam.

leus

a teraz som este vycitala :lupene z Lalie bielej namočené v nejakom liehu, alebo alkohole, prikladať na jazvu, alebo potierať. Jazva sa stráca, niekedy sa dá nájsť len s velkým úsilím.