Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jednotka1

sarah2
a kolko si platila ak smiem vediet?ja idem buduci tyzden koli kaps.kontrakture na jednom prse a povedali mi 500e. esteze som podprdu nevyhodila,lebo este aj tu by som si zacvakala.

pupavicka7

kocky ,zaujima ma preco sa vlastne robi reoperacia po operacii,co som tu citala tak po dost kratkej dobe??tie prsia poklesnu alebo preco ??ved by to malo byt v priadku nejake tie roky ??

sarah2

jednotka1 ja som bola na reoperacii teraz nedavno, co sa tyka bolesti neboli to tak ani zdaleka, skoro hned som vsetko aj robila soferovala apod. ale dost som znovu platila, lebo vraj narkoza a lozko sa musi tak ci tak znova platit.

davidoff

666_martinka

áno, dala som sem link ktoré náplaste mám. Neviem či pomáhajú, dúfam že áno :) Jazvy mám pekné, neviem či by boli aj bez toho, možno áno, len pre istotu a pre lepší pocit si to dávam.

dakovna

No, presne tak :) Ryzu odmerias v odmerke, vsypes do sackov, vytlacis vzduch, uzavries a rovnomerne vlozis do obycajnej podprdy bez vypchavok a kostice. Na to oblecies obtiahnuty sveter, alebo tricko a obzeras sa v zrkadle. Postupne pridavas ryzu...
Pekna blbost, ale je to sranda :)

dakovna

Martinka, to mi poradil Dr. Kacmar v stredu na konzultacii. Mam si spravit doma test s ryzou a podla toho mi potom urci velkost imlosov.

dakovna

Caute kocky,
som skusala test s ryzou :) Sme sa s dcerou na tom dobre zabavili :) Inak, je to zaujimave. Mi vyslo, ze by som mohla mat cca 450ml implantaty. Ja som si vzdy myslela, ze uz 400 bude moc, ale ked som si to pekne rozlozila do tej podprdy a dala na to obtiahnute tricko ako mi vravela Kaja, tak to vyzeralo dobre.
Uvidim, co mi povie vo stvrtok Dr. Ocenas.

666_martinka

davidoff

a funguju tie naplaste alebo platy na tie jazvy? lebo je to dost drahe, 50 eur, ale ked to ma pomoct tak sa to urcite oplati.

nasla som stranku www. jazvy.sk , ty mas niektore z tych co su tam?
dakujeem