Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

dakovna
neviem síce Tvoje miery,viem,že si to tu určite už písala...Ale dívala som sa na Teba v galérií,ale máš svoje prska veľmi malé,takže za každú cenu tam na silu pchať veľa ml sa nemusí oplatiť,resp.nemusí sa zmestiť. Ono sa Ti to s tou ryžou v zrkadle mohlo páčiť,ale na prvykrát sa Ti tých 450ml nebude mocť dať. Neviem,nie som plastický chirurg,je to len môj pohľad na vec.

Zuleko

Dakovna
No vidíš,podľa mňa si daj určite 450 keď aj tebe to tak vyšlo,pri tvojich mierach to bude super.

Vladka19
Držím palce,budem na teba myslieť nech ti to dopadne dobre,čo určite dopadne!!!potom daj vedieť.

bianca003

dakovna
aj ja som si robila test so sáčkami s vodou :DDD a rozhodla som sa dobre pre večšie .... určite ak sa ti tam zmesti nechod pod 450 pri tvojich mierach to je v pohode (v skutočnosti to bude aj tak menšie ako so sáčkami)
jednotka1
držím ti palce ,pametám si na teba a aj viem kde a kto ta operoval ...ako sa ti to prejavilo vlastne ?

Bianca1236

jednotka a ako si zbadala vznik tej kaps. kontraktury? kde ta operovali a ako sa k tomu postavili? drzim palce aby ti to dobre dopadlo

Bianca1236

pupavicka to je velmi individualne. komplikacii je mnozstvo co mozu vzniknut po opke, ale o tom kazda vieme nez do toho ideme takze sa na to treba aj nalezite pripravit. nie ze aaaa dnes si dam prsia spravit a smitec.
este si sa pytala na korekciu+implantaty, mne robili modelaciu-uberali z koze, dvorcov aj zo zlazy a pritom vkladali implantaty. foto mam v albe. coskoro poslem nove lebo jazvy sa pekne zahojili
a baby ja pouzivam na jazvy contractubex, dr mi vravela ze zabranuje vzniku jazvoveho tkaniva a asi je na tom nieco pravdy lebo pekne sa mi hoja. nie je to sice este take neviditelne ako mala vladka19 po modelacii...ale ja som happy :)