Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jednotka1

sarah2
ano zvolenčanka,ja som tiez nevedela,ze aj tu sa operuje,ale bola som v medicentre na laser a tam som si to vsimla.
ty si uz kolko po reopke? ta podprda sa nosí rovnako dlho?
tak to je super,ze uz teraz je to ok,ze si spokojná s výsledkom.

sarah2

jednotka1 a mozem sa spytat ty si tiez zvolencanka? lebo ja tiez ale doteraz som netusila ze operuju aj v zv, ja som bola v bb. Neboj po reopke to urcite budes mat super uz, aj ja sa tak citim.

barbora10

leus

bud uplne kludna,lebo aj v mojom pripade trval opuch dlhsie.a hlavne je to u kazdej individualne.ty si cerstvo po,takze je to uplne normalne,ze mas este dost opuch,ale ten zmizne a mozno to trosku potrva,kym budu tvoje prsia vyzerat podla predstav,ale vydrz ono to pride:)a tak isto je to aj s jazvami.teraz sa ti vsetko hoji,tvaruje,usadza a to trva,kym sa da hovorit o konecnom vysledku.ty nebudes mat ziadne bomby,doktor ti navrhol uplne idealnu velkost k tvojim poziadavkam.budu urcite prirodzene,tak ako si si priala:)

leus

barborka
tebe sa tak krasne urobili za rok tie prsia, nie su take bomby velke a su krasne prirodzene , som pozerala ako dlho ti odpuchali...tak som sa ukludnila lebo moje teraz 18den su strasne bomby, keby taketo ostali tak idem hadam na zmensenie :P

jednotka1

mna operoval dr.Pikula vo ZV ako doktor velmi príjemný clovek.
ja som mala s tým lavým prsom tiez od zaciatku problémy este po pol roku po opke to boli riadne bolesti a aj tvar bol stále taký kostrbatý...no čudný.prave bolo ok.vtedy mi dr.povedal,ze je to svalom,ze sa pri operacii podrázdil a tak je hrubsí ako ten druhý,a preto sa mi aj zdá,ze mám to lavé prso vyssie.no uz je to rok a sval je podla sona ok a prsko stále vyssie a skaredé.tak na poslednej kontrole povedal,ze to bude musiet znova operovať,ze to vyzerá nu tu kaps.kontrakturu.

sarah2

jednotka1
ja som platila 514 presne, ja som zas mala jeden imlantat vlozeny trochu vyssie, bolo to vidiet hned od zaciatku aj v trickach, ale berem to tak ze co uz, cert to zober tie peniaze, len nech uz je to ok ked uz som sa nato dala..a tebe sa to kedy objavilo po akom case?