Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

samantaaa

baby nemate nektora skusenosti z Perfect clinic Praha???
som tak na 90% rozhodnuta ze idem tam
dokonca budem mat konzultaciu v den operacie
co my strasne vyhovuje kedze tam priletim z anglicka
a staci ak tam budem den-dva,ze uz mali vela takych pacientiek ktore takto pricestovali

Daisynka

bianca003

no pytam sa lebo som si tu googlila ze co zmiernuje opuch a stale mi ho tu vyhadzuje tak sa pytam ze ci nejake kocky maju aj fakt pocit ze im to pomohlo :))))

bianca003

Daisynka
ten wobenzym sa tu už tolko krát riešil s babami.... no podla mňa pestrá strava bohata na vitamíny ,vela tekutín a hlavne pozitývne myslenie...ono je to v popstate na tebe ale je zbytočne drahý...to si radšej kup pekne podprdky :)) a okrem toho sa to berie tuším 10 tabliet 3Xdene ...
Ja si myslím že je skor učinny po náročných operáciach ... ale ako píšem je to na každej ako sa rozhodne :-)))

bianca003

davidoff
tak držím palce aj ja som už nad tým rozmýšlala ale nejako som nenašla vela info o tom na nete ... a hlavne nazor ludí čo to majú ...

jajka555

bianca1236
ahoj moja :)) ako sa mas? ja uz mam konecne trochu volno. v pondelok budem volat lekarovi, vo stvrtok by som chcela zajst na kontrolu. ty si uz skusala beziaci pas? sa nezdas :)) ja by som sa bala, zatial som skusala len bike, a to je v poho, este sa bojim toho nadskakovania :)))

bodynka

Daysinka aj ja som to tak mala s pravym, to stale bolelo tlacilo tahalo... Ale potom to prejde len vyckaj. Ako dodnes v nom sem tam citim pichnutie, aj reopka ma bolela hlavne na nom.

bodynka

zajacik 006 nemas na seba nejaky kontakt chcela by som sa ta nieco opytat , nema to vela spolocne s prsiami tak to tu nechcem rozoberat a zbytocne zaplnat

Daisynka

BABY
A neexistuje nic cim by sa dal ten opuch rychlejsie vyliečit ?:)))) lebo ja mam tiez to lave uplne v pohode ale prave mam hore bolave cez den je to uplne pohodka ale akonahle si lahnem tak to boli :( ani sa netesim spavať :( a rano to tak dest minut trva kym ma prestane boliet potom ako sa dam do sedu....