Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavicka7

samantaaa
super ,drzim palce nech je vsetko podla tvojich predstav ,ja idem 7.12 tu v Nemecku na konzultacku,tiez by som sla na slovensku ale nevychadza mi to casovo,aj z rodinnych dovodou,tu mam kliniku iba 10 km od domu,no som zvedava na cenu a celkovo :-)co povedia.
Nema nahodou niektora skusenosti s klinikou v Nemecku?? :-)

dakovna

zajacik_006,
no ja si tiez myslim, ze 450 sa mi tam nezmesti, vzhladom na moj mini skoro ziadny zaklad :)
Dala som len na radu Dr. Kacmara, ktory mi to kazal vyskusat. V zrkadle pod trickom to vyzeralo super a taku velkost by som brala. No ked to v mojom pripade nebude mozne, tak OK.
Idem vo stvrtok na konzultaciou k Dr. Ocenasovi a uvidim, co navrhne on. Mu iba poviem, aku mam predstavu a urcenie velkosti implantatu necham na neho.

folk

baby, v stredu ma operovali, citila som sa fantasticky, az vcera v noci a dnes rano ma jeden prsnik nepricetne bolel. bola som za lekarom a dali mi injekciu, zatial je to v poho,ale bojim sa velmi noci, myslite, ze je to normalne, taka bolest,ze sa clovek sprava az nepricetne?

samantaaa

pupavicka

mne pisal ze aj druhy den po operacii mozem letiet spet
na stranke maju dlzku hospitalizacie 1-2 dni
ja viem len to co maju na fore (porada)
ked mi odpisu na email po zaslani foto dam ti vediet :)

samantaaa

pupavicka
ja som im tam pisala a ten doktor povedal,ze
mal uz vela pacientiek zo zahranicia a este pisal ze vyberanie stehov nieje nutne lebo pouzivaju vstrebavacie
a kontrola,ked budem mat nahodov niekedy cestu mam sa tam zastavit
ale v pripade komplikacii tam bude trebe ist toho sa tiez obavam,ale tak dufam ze nic sa nestane
a cakacia doba zatial ani netusim ,este im len idem poslat foto na predbezne posudenie a uvidime kedy budu mat volny termin
mne sa tiez klinika pozdava a lekar je simpos :)

pupavicka7

samantaaa
ahoj ,tak to vyzera velmi dobre ta klinika,ja to poznam ale len tu z netu,pekny doktor :-)aj pekne videa a prace aj ja by som sla k nemu.Ja som v Nemecku,idem na konzultaciu tu o 3 tyzdne,bola som aj na slovensku na konz..,ale prave sa obavam toho ze treba chodit na kontroly a to cestovanie.Tebe povedali ze staci tam byt 3 dni a potom kontroly ako a kedy??a aka je tam cakacia doba nevies nahodou??

leus

vladka
no pockam do utorka ked mi vyberu tam stehy a poodlepuju mi leukoplasty, aj tak sa mne este nepacia take tvrde bomby :(

sarah2

jednotka1
ja som po reopke dnes 17 den a tu podprdu aj s pasom som mala 10 dni do vybratia stichov a potom mi doktor povedal ze uz na den mozem nosit aj normalnu, ale ze si v tych podprsenkach mam davat prsia co najviac k sebe lebo ako sa to teraz v prvych mesiacoch usadi a vyformuje tak to aj ostane. Ja mam iba ten prsnik taky velmi stuhnuty odspodu(kam mi ho zosuval) tak sa trochu bojim ako sa to uvolni a vytvaruje ale inak v pohode.