Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mianni

Ahojte. Za pár dni 12.12. mám termín. Začínam sa poriadne báť. Baby ktoré to majú za sebou, ako ste to zvladali s bolestami? Kedy ste uz išli do prace?

mianni

Ahojte. Za pár dni 12.12. mám termín. Začínam sa poriadne báť. Baby ktoré to majú za sebou, ako ste to zvladali s bolestami? Kedy ste uz išli do prace?

leluska69

samantaaa
Dr.Kufa co som zila v CZ moc uznavany doktor s peknou pracou :)doporucujem vtedy sa dlho cakalo na termin ale ak mas sancu urcite by som ju vyuzila.

mianni

leus

vladka
mam jedno dieta , kojila som 8mesiacov ale po kojeni mi neovisli, ale splasli na male...a ked tak videli ,ze ti to koza neudrzi preco nedali rovno pod sval a teraz ti nechaju tak ,ci ako?

dakovna

vladka19,
si pozerala video priebeh operacie??
No to ja nechcem vidiet. Zhruba viem ako to prebieha a to mi staci :) Aj ked mi vyberali chirurgicky zub mudrosti som mala po cely cas oci zatvorene... bleee

dakovna

Bianca1236,
ten contractubex, je nejaka mast na jazvy? Si to davas uz ako dlho? Normalne to dostat v lekarni bez predpisu?