Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavicka7

leus
..je to asi dost narocne po tej opke,ze clovek sa nemoze normalne sprchnut a to aj dr.povie ,ze sa nesmu sprchovat este prsia tak dlho??a co bolesti uz je to dobre ked si uz 19-dni po???ako je to so vsatavnim???

leus

ja som 19dni po opke, ale ja sa stale este nesprsim cela, lebo mam este leukoplasty, ked som si prala podprdu tak len v rukach a rychlo vysusila fenom a zatial som si dala sportovu podprdu...od pasa dole sa umyvam v sprche a hore len pod pazuchou, ruky a chrbat vrecuskom namocenym v mydlovej vode

pupavicka7

dobre ranko :-)
chcem sa opytat,ci sa nedaju kupit dve tie podpr.ved sa moze zaspinit a treba to menit,ci ako to robite tie co ste po opke uz??nedaju sa kupit hned dve tam priamo v nemocnici??

leila888

ahojte baby.kedy ste sa mohli cele osprchovaTja mam zajtra po tyzdni kontrolu,som spotena,nenavidim to,ako sa mam umyt?rez mam pod prsiami,podprsenku sa bojim dat dole,ani neviem ci by som si ju mohla dat dole.uz som sa umyla ale trebalo by aj podprdu oprat.porazi ma.

jednotka1

sarah2
po kolkých dnoch si uz fungovala normálne?nemyslím teraz dvíhat tazké,ale tak bezné veci,domácnosť...
ja mam rez pod prsom,nie pazuchou,no na tom druhom mi zas ide robiť jazvu,lebo ju mam dosť skaredu,takze ja nebudem mat ani jednu ruku ok.

mia_31

fíha vladka,

tak to mám trochu aj ja strach, nemám ich síce velmi povysnuté ale trochu predsa, tiež som odkojila dcéru, vždy som mala celkom pekné prsia a toto bol kameň úrazu.
tiež idem do novamedu a bola som doteraz presvedčená, že to chcem vkladať od pazuchy, kamoška to má úplne úžasné a nikto ani nevie že má silikóny, ja sa bojím ,že by sa mi nemusela zo spodu jazva pekne zahojiť :( ale teraz som zmatená asi dám na lekára.

leus

vladka
ja som to tak myslela ,ze kebyze si bola operovana u cervena, ci aj u neho by sa ti toto stalo..inak povedane, je to chyba tvojho tela alebo chyba operatera?

leus

vladka
iste to mam aj ja tak, oni len tak robia , takze reopku by si mala hocikde inde?Aj u ineho doktora?
ja som sa teraz vecer strasne rehotala a to mi pri tom tak strasne stuhli prsia az to bolo neprijemne...

sarah2

vladka19
no mne jednoducho pri operacii dr vlozil jeden implantat vyssie..viditelne to bolo hned od prvych dni a aj v podprsenkach a vystrihoch..bola som v novamede. ale napriek tomu na p.doktara nemozem povedat nic zle, ono sa to obcas stane(cez pazuchu sa to aj horsie vklada vraj), sak aj on je len clovek, ale hlavne ze bol ochotny to riesit a mily pohodovy clovek aj ked som mu napr. volala domov raz cez sviatky :-) sla by som k nemu znovu..a teraz to uz bude dufam v pohode, aj ked to vidno az casom.

inac s tou kozou mas pravdu aj ja mam jedno dieta uz a po tehotenstve sa ta koza strasne zmeni aj ked som nekojila. preto som sa ja bala ist do vecsich implantatov koli ich vahe.