Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drobec5

sarah2

ahoj, chcem sa spýtať, kolko merias a vazis?lebo ja rozmýslam nad 350ml a neviem či mi to nebude málo, ja mám 164cm a 48 kg, no zase nechcem aby to vyzeralo moc vulgárne pri vačších ml...
diky

dakovna

:) Takze takyto je tvoj nazor na silikonove prsia :)
To len dokazuje, ze prave ty patris do skupiny povrchnych ludi :)

pupavicka7

..nic nieje zbytocne, ked to robim pre seba.....to je jedno co to je a je to hlavne kazdeho vec :-)ja som si vychovala a odkojila dve deti,a preco teras ked este niesom stara urobit nieco pre seba, co ma trapilo cely zivot.

sarah2

Vladka19
ja mam 350 ES vys.prof. gulate pod svalom.
Mala som povodne viac navrhnute ale to som sa bala a teraz som spokojna, mam z toho 3 a polky prsia.

sarah2

jednotka1
ja som mala problem obsediet uz na treti den kedze ma nic nebolelo, iba chrbat, v pohode sa da napr. navarit nieco lahke, pradlo dat prat, ale nie vysavat. Potom na kontrole(10den) mi dr povedal ze 3 tyzdne sa mam setrit a potom mozem vseeetko co chcem, ze to uz nieje nebezpecne. A ze mam robit ako sa citim, ze kazdy organizmus je iny. Potom je zase ta kontrola po mesiaci ako to bolo aj pri operacii.

leus

vladka
pise ze ...."preparujeme biplane pristupom kapsu pre implantaty..."
pupavika
ja to mam uz super nemam bolesti, uz len tuhnutie citim, ale vcera sme mali uz aj sex a citila som ,ze prsia reagovali hehe :)))