Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leila888

Martinka-tinka

mna operoval dr.Pikula v pondelok 14.11.bol velmi zlaty.zajtra idem po tyzdni na kontrolu tak som zvedava co mi povie.nemas sa coho bat.fakt je super.

rita149

baby kaslite na blink!!!! :-)))) každy kto povie že umele prisa by si v živote nedal a že je to otrasne tak TEN NA TO NEMA A LEN ZAVIDI!!!!!!!

bianca003

blink_182
tak teba by bola riadna zábava zočit na vlastne oči ...PANI STELESNENA DOKONALOST-
presne tak Vladka ....je nedela tak čo vonka depresívne počasie tak treba niekde pichnut :D
A PRESNE PRE TENTO TYP LUDI AKO SI TY SA NEOPLATI ANI ROZČULOVAT,,
takže pohodička dámi čas na kávičku :)))

Daisynka

vcelusa

Ahoj do galerie sa dostanes ak posles svoju foto prs pred operaciou bez tvare na mail

baskabahnova@centrum.sk

a nezabudni jej napisat aj svoj nick pod ktorym si tu.Ons ti uz potom posle instrukcie :) a pomaha to vela kuknut si tie fotes :)

Matinka_tinka

Ahojte:-)
zaciatkom januara idem na operaciu k Dr. Pikulovi do novamedu. Mate s nim niektora skusenosti?
Ďakujem:-)

vcelusa

ahojte, najprv dakujem vsetkym za prispievanie dobrymi radami. je to trosku neprehladna stranka a tazko sa mi vyhladavaju konkretne informacie, ale zase rada si precitam vase diskusie. ja sa chystam v januari, pravdepodbne mudr trska, tam som uz bola na konzultacii. este skusim dr hedera a guba - to v bratislave jednoznacne odporucate. ako same dobre viete (teda tie, ktore uz su po operacii) ako vam velmi pomohli fotografie pred a po operaciou. najde sa dobra dusa, ktora poradi ako sa do tejto galerie dostat? dakujem dievcata :)

drndula

Blink

Jediný kto tu trpí komplexom si ty.nikto sa tá na tvoj zbytočný názor k tejto téme nepýta ani nie je zvedavý.nikdy nemôžeš vedieť a pochopiť prečo človek dobrovoľne podstúpil to čo mu prikladá význam pokiaľ sa nejedna o osobnú skúsenosť.len aby tí tvoje presvedčenie vydržalo a raz sa nepridala aj ty medzi tie ktoré odsudzujes a zhadzujes...

mia_31

blink

pobavila ma poznámka typu, že sa s nami budú baviť povrchní ludia, kvoli prsiam so zámienkou na jednu noc.
asi si si nevšimla,že väčšina z nás je tu už vydatá a má deti, to asi ty len možeš snívať.
a tento názor ti nepíše umelina, zatial nemám na sebe nič prerobené, keby si mala pocit,že ťa to velmi uráža odniekoho kto má urobené prsia.

drndula

Blink

Jediný kto tu trpí komplexom si ty.nikto sa tá na tvoj zbytočný názor k tejto téme nepýta ani nie je zvedavý.nikdy nemôžeš vedieť a pochopiť prečo človek dobrovoľne podstúpil to čo mu prikladá význam pokiaľ sa nejedna o osobnú skúsenosť.len aby tí tvoje presvedčenie vydržalo a raz sa nepridala aj ty medzi tie ktoré odsudzujes a zhadzujes...