Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leila888

vladka19

znova som bola v celkovej anesteze.zaplatila som len noclah,nic ine.ale ked som jej povedala ze je to zle urobene nic nevidela,vraj to mam rovnake.povedala som jej nech sa lepsie pozrie a potom povedala ze mam pravdu.

alusss

ahojte kočky, môžem sa opýtať? ked je doktor Pikula spomenutý aj v Novamede v Banskej Bystrici aj v Medicentre vo Zvolene, kam mám napísať? lebo niektoré ste písali že ste boli v Novamede a povedal že operuje aj vo Zvolene, tak to ide cez Novamed len inde odoperuje? alebo už cez Medicentrum...som z toho mimo. Ďakujem

sarah2

drobec5
nie ja som fotky do galerky povodne chcela dat, ale kedze mi ta operacia nedopadla dobre, bola som z toho smutna a nahnevana, nechcelo sa mi o tom ani bavit, nieto este fotky niekam davat..teraz som po reopke, ked sa mi to trocha usadi mozno dam tam fotky alebo ti mozem na email poslat aj teraz nieco narychlo z mobilu ak chces tam mam jednu.

leila888

Martinka-tinka

ja som operovana uz druhy krat.v r.2002 ma operovala dr.Kernerova,mala som 280ml eurosilikony,vysoky profil,okruhle.o 2 tyzdne na to mi robila znova lavy prsnik pretoze som ho mala ovela vyssie a bolo to vidno.
min.rok v novembri som porodila a tie prsia uz neboli take pekne.tak som sa rozhodla pre vymenu za vacsie,teraz mam tiez eurosilikony ale 550ml extra vysoky profila rez mam pod prsiami.pred tym som mala pod pazuchou.
prvy krat to dost bolelo,teraz po operacii tiez ale nie az tak velmi.najhorsie to bolo z lahu do sedu.chrbat ma boli riadne ale aj veci dam oprat,navarim,pozehlim,len maleho nemozem vobec dvihat.zajtra sa ho opytam aj za sprchovanie lebo som spotena,treba mi aj podprsenku oprat,dufam ze mi to dovoli.ale da sa to zvladat.neboj.

Matinka_tinka

leila888
ano to som ja, dozvedela som sa uz v pondelok rano ze ma nemozu operovat lebo mi zistili tazku anemiu tak teraz chodim na infuzie, tak hadam sa do januara nejako dam dokopy, tak ti zavidim ze uz to mas za sebou:-)a ako si to vsetko zvladala,bolest a tak?

leila888

Martinka-tinka

tak to si ty.pred operaciou mi hovoril ze mala tam byt jedna baba so mnou ale ze si mala zle vysledky.ja som bola sama na izbe,strasne to bolo.ani som sa nemala s kym porozpravat,sestricka v noci ani raz za mnou neprisla.ale bola zlata.

Matinka_tinka

leila888
aj ja som mala ist k nemu na operaciu uz v pondelok do zvolena, ale mala som zle vysledky krvi tak sme to museli prelozit.
Budem drzat palce aby vsetko bolo v najlepsom poriadku:-)

sarah2

drobec5
tak postavami sme uplne rovnake. ja mam tiez 164 a 48kg :-) ale zalezi aj od hrudnika a zakladu. ked povies dr aku mas predstavu, tak on ti presne povie s akymi budes mat aky vysledny efekt. mne co povedal, mi na centimeter splnil. chcela som mat 3 a polky a tak aj mam. podprsenky su mi dobre 70D alebo 75C. vulgarne to urcite nevyzera je to akurat.