Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matinka_tinka

leila888
tak ty uz mas toho poriadne vela za sebou a ako vidim zvladas to super:-)ja idem na operaciu prvy krat tak trosku stresujem ale hlavne uz sa neviem dockat ked uz budem mat po vsetkom:-)

tina33

Ahoj Chantal tak Ta chcem pozdraviť a už som zaregistrovaná.A pozdravujem všetky dievčatá ktoré už majú po operácii.Mna to ešte len čaká.

jednotka1

ano,dr.pikula ma doobeda novamed a poobede chodí do zv.
ja idem na reopku k nemu 24.11 aj prvu opku mi robil on.tiez mozem potvrdiť ze zlatý clovek to je.

leila888

alusss

operoval ma v Medicentre a idem tam aj na kontrolu.on operuje aj v Novamede aj v Medicentre.to sa uz dohodnes s nim.

leila888

bodynka

ja by som sa uz chcela cela osprchovat ale len zajtra mam prvu kontrolu,este mam tam leukoplasty,na rane obvaz tak sa bojim.asi pockam co mi zajtra povie doktor.

leila888

alusss

ja som mu napisala mail do navamedu,tam som mala aj konzultaciu a potom sme sa dohodli ze ma bude operovaz vo zvolene a idem tam aj na kontrolu.dohodnes sa s nim.