Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Dakovna

Výsledky majú byť najviac mesiac stare ako je tí si sonom prsníkov neviem ja idem sice k dr.cervenovi aké dino mať nemusím iba tie predoperac vyšetrenia a tie sa tuším dajú urobiť aj u obvidnej dr. aspoň teda kocky hovorili kde sú to dali robiť...

dakovna

Chcem sa opytat, ake stare mozu byt max. predoperacne vysledky?
U nas sa napr. dlho caka na interne...
Ked som mala tento rok sono prsnikov spravene v ramci preventivky na gynde a opku budem mat v januari, musim znovu na to sono??

drobec5

sarah2

ahoj ak by sa ti dalo tak by si mi mohla poslať tu fotku, bola by som rada, môj mail je adriana3@azet.sk

diky

Daisynka

leus

ja som mala taky pocit par dni po operacii cele brucho ma bolelo ked som sa dotkla presne akoby som ho mala modrinove......ale uz to preslo ale bolo dost citlive....

vcelusa

neni zac :)

katka33

Vladka19

co to tu citam, tak predsa ides na tu reopku? Pozerala som foto ale ja tam nic nevidim.
CO sa tyka toho osadenia, myslim ze vacsinou davaju dual plane.
A v mojom pripade, neviem ci som zase ja ina...ale ja som dost slachovato-chuda a ked si napnem svaly ( a pozrem sa na seba zpredu)tak je to normalne viditelne, kde mam prirodzeny sval a kde uz trci len implantat pod kozou. Presne si to na tom prsniku vidim....vidi si to este niekto, ci len ja?

Dlho som tu nebola tak neviem ci tu este chodi stara partia.Tak drzimpalce Vladka, dufam ze to uz bude podla tvojich predstav, ale ja som naozaj nejako na tych fotkach nic nevidela ...

slniecko363

folk
ja som 2tyzdne po opke,a este som sa nesprchovala,vraj to nieje moc dobre na jazvy.ale kludne sa mozes pod pazuchou umyt,mna umyval priatel pod pazuchou.nebolo to extra prijemne,ale dalo sa to vydrzat.

folk

Caute dievcata, som stvrty den po opke, ako sa mozem umyt pod pazuchou, som prepotena a nechcem ist zajtra taka na kontrolu. Nerozboli ma to ked budem prehanat? A mam take nejake spinave bradavky, to si mozem umyt?