Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
kebyze ti aspon doktor povedal ,ze preco to vzniklo!Ja neviem v komplikaciach sa kontraktura uvadza aj ako deformacia prsnika, mozno nemusi byt sprevadzana bolestami

Bianca1236

vladka19
a tie videa co si sem dala, pozrela som si to co davali pod zlazu, no skoro som sablu hodila. chuda prso ako ho doktor "lincoval", az sa mi moje skoro scvrkli od strachu :D

Bianca1236

vladka19
tak to maju riadny bordel v tvojom pripade. to ti fakt mali dat skorej vediet. som zvedava ako to bude prebiehat v stredu. ani sa necudujem ze sa tak jedujes :( inak presne tak som aj ja rozmyslala, ze ci som si aj ja radsej nemala dat uplne zmensit na take malinke ako niektore baby co maju pred. by sa mi aj lepsie cvicilo aj na bruchu spalo, no co ja viem...mozno ked bude treba vybrat, vo vyssom veku tak asi aj spravim. ktovie.

Bianca1236

ahojte baby zase ste toho popisali cez vikend :)
vladka19
na teba uz silno myslim juj dufam ze ti to pojde jednoducho opravit a uz NATRVALO :)
jajka555
ahoj moja no veru uz som zacala normalne cvicit ale ruky este len uplne slabucko ale musim lebo mi ramena ovisaju a tie si vycucnut uz nechcem davat, nie som na hlavu :D ale okolo zvierat sa mi uz da robit naplno, aj tazke prace. prsia su stale krajsie, poslala som baske nove foto aj detail na tu problemovu ranku ako sa pekne zahojila.
dakovna
ano contractubex je volnopredajna masticka proti vzniku jazvoveho tkaniva. urcite to pomohlo, aj ked popravde mne to tak smrdelo prvykrat ze mi doslo zle. taky pach ako nemocnica ma ta masticka. asi mi to vyvolalo nejaku zlu spomienku, a ja som padavka :)
blink tak ty si riadny kreten :D ze vyzerame ako z kopirky? ty si nevidel ziadne silikace okrem pamely, ze :) keby videl nasu galerku baby, asi by mu praskol pipik od nadsenia :)
inak baby co idete na reopku, chapem ze sa nechcete fotit a nemate vobec chut zvecnovat to nepodarene...ale myslim si ze by nam ostatnym velmi pomohlo keby vidime ako taka komplikacia vyzera. aby sme sa nebali a vedeli ze sa to uz niektorej stalo a da sa to vyriesit. bolo by to napomocne. ale chapem ked nedate do galerky take foto...len moj nazor
bodynka
na cerstvu ranu po opke by nemala ist urcite ziadna voda! ved to moze zahnisat. navyse mne aj po 3tyzdnoch zle zasychali chrasty po sprche, nebolo to prijemne vetrat prsia dlho, a v podprsenke sa mi lepili tie mokre chrasty o nu. urcite umyvat vodou az ked operater povoli!
neviem uz ktora ste sa pytali, pod pazuchou normal sa umyjes vlhkym uterakom s mydlom. ten tyzden dva sa da takto prezit. a doktori su zvyknuty na prepotene pacientky :) ved na to maju skolu ;)

dakovna

zajacik_006,
jej ty si bola na opke u Dr. Ocenasa?
No ja ked som bola na konzultacke v KE, tak Dr. Kacmar spominal, ze predoperacne mi spravia aj tam. No a tam vyzaduju aj to sono. Lenze by som tam kvoli tomu musela prist tyzden pred opkou a stalo by to 80€. Tak mi dali papiere, kde su napisane ake vysetrenia potrebujem a mozem si to dat spravit aj tu v ZA.
Lenze idem este na konzultacku k Dr. Ocenasovi vo stvrtok a ak budem spokojna, tak by som chcela opku radsej tam, uz len kvoli vzdialenosti.

drndula

Čo sa týka toho soňa tí fakt nepoviem lebo mne Ho dr.nedal za úlohu vybaviť si pred opkou takže ja budem len tie predoperacne vyšetrenia absolvovať s to vidíš že ako tí ktorá kocka povie.niektorá to ms cez interne niektorá cez svoju dr. aké ked tí robia aj na klinike tak si stačí priplatiť s urobia tí to tam na počkanie...ale viem že výsledky nemajú mať viac ako mesiac na to ma sestrička upozornila ešte ked som bola na konzultácii

zajacik_006

dakovna
predoperacne Ti urobia aj na klinike,kde by Ta operovali.Ja som si to cez kamosku vybavila tu v ZA na zeleznicnej poliklinike.Ale mne dr. Ocenas ponukol aj v PU,rano pred opkou. Tusim to tam stalo pred rokom 40eur. A sono prsnikov som vtedy nepotrebovala,aj ked som ho mala robene v ramci preventivnej kontroly u gynekologa 8mesiacov pred operaciou.

dakovna

drndula,
jasne, dakujem :)
Ide o to, ze sono prsnikov som mala naposledy robene 25. januara. Na opku by som chcela ist 23. januara. Ci by nestacilo, keby som zasla s papiermi na gyndu a tam mi dali iba potvrdenie, ze mam to sono spravene.
Pokial ide o ostatne predoperacne, tak pojdem s tym k obvodnej. Som sa o tom rozpravala s kolegynou, kt. bola tiez na operacii ale s niecim inym. Ona mi povedala, ze to funguje tak, ze obvodna mi zoberie krv a s vysledkami krvi mam ist na interne, kde spravia ostatne vysetrenia. No a tam sa treba objednat a cakacia doba je dost dlha.
Tak ked chcem mat opku v januari, tak by som si tie vysetrenia mohla dat spravit aj pred vianocami??