Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vladka
Jóoj tak ma to mrzí,čo sa ti stalo,bola som tu keď si šla na prvú opku so silikónmi, a aj teraz budem na teba silno myslieť!!Nech je všetko v poriadku,bohužiaľ aj toto je riziko silikónov, a každá ktorá si ich ide dávať s tým musí rátať :(((

mia_31

vladka, mohla by si aj mne poslať heslo a meno nech kuk? mám pocit,že aj idem k tomu istému lekárovi ako ty, tak ma to zaujím, ešte stále niesom v galérke, lebo manžel mi akosi furt neodfotil súčasné prsa :(
alebo mi pošli na mail
fmiroslava@gmail.com
ďakujem

leus

a kamoska ma implantaty voperovane submuskularne, to je pod sval nema tam ziadne dual plane ani biplane...tak asi sa da vsit implos aj uplne pod sval!

mia_31

vladka, mohla by si aj mne poslať heslo a meno nech kuk? mám pocit,že aj idem k tomu istému lekárovi ako ty, tak ma to zaujím, ešte stále niesom v galérke, lebo manžel mi akosi furt neodfotil súčasné prsa :(
alebo mi pošli na mail
fmiroslava@gmail.com
ďakujem

leus

momcek
nemam bolesti, len dole rebra ani dotknut sa ich nemozem...a pri nejakych vykonoch citim palenie no a ked sa umyvam so žinkou tak ma pali koza na nich no a to stiahnutie ,tuhnutie citim aj ja v oboch

leus

a ked si porovnam tvoje starsie fotky a tymito , kde uz ....to lave prso je uplne take stiahnute, prave mas dvojite -to tu mala taky problem jedna od trsku , ale to lave vyzera akoby tam bola ta kontraktura si myslim

momcek

leus
ty uz nemas bolesti? Ja vlavon vobec, ale pravy citim akoby stiahnuty sval. Je to normalne holky? som 18dni po opke. Ked tu citam same komplikacie, zacinam mat obavy, ci to nemozebyt tiez nejaky problem :( Stresujem... Zajtra idem na stehy, tak dufam dobre :(