Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

momcek

vladka19
ano, to je komplat so vsetkym, co potrebujes, ale az mas sono z marca tohto roku, to ti staci USG prsnikov, ktore dnes ma hadam kazdy ginekolog u seba, to ti staci ist k svojmu ginekol. a ten by ti mal urobit aj krvne testi. Ja som to tak mala. USG + krvne u svojej ginek. a uz som sla len na interne, takze som usetrila 80,-E :)

solnicka

cevelko baby, tak uz som poslala foto barborke, som 2tyzdne po a vsetko uz super, len ten chrbat..kedy ze to mozem spat na boku? uz som bola vcera aj v praci a dalo sa. Prsia super len lavy mam stale opuchnuty a vecsi a tak aj bradavku mam inac tak dufam ze sa to vyrovna...inac mam prsia uz celkom v pohode mekke ani by uz viac nemuseli meknuta a hlavne odpuchat :D

jednotka1

vladka19
ja idem na reopku len teraz vo stvrtok.neviem ci mi budu menit aj implantat,ale je objednaný,ak nahodou.za ten platit nebudem,to sa vyreklamuje,ale za reopku platim 500e.
poslem ti ked odfotim večer.

jednotka1

vladka19
ja mam tiez kontrakturu a vobec ma to nebolí,takze to nieje pravidlo,ze to musia byt pritom aj bolesti.

bianca003

Vladka je to strašné ,ale aj ja Ti silno držím palce
baby vy čo ste zo staršej party tu ...spomínam si že jedna baba to tu mala to dvojite prso len si neviem spomenut na jej nick v galerke, mne sa zdá že na písmeno B to bolo ale vobec tam nie je ,jedine že by sa dala vymazat s galerky ...neviete náhodou??

Zuleko

Vladka
Neboj sa všetko bude dobré a budeš mať znovu krásne prsia,neblázni,že si ich chceš vybrať toľko pretrpieť a nakoniec dať von:/