Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vladka
V chirmede nemajú USG...keď si dávaš robiť predoperačné v Chirmede,tak tam ti zoberú len krv ,na USG ťa pošlú do starej nemocnici,a ostatné sa na tlak a ekg sa chodí na polikliniku tam na mäsiarskej ulici.

Zuleko

Vladka
V chirmede nemajú USG...keď si dávaš robiť predoperačné v Chirmede,tak tam ti zoberú len krv ,na USG ťa pošlú do starej nemocnici,a ostatné sa na tlak a ekg sa chodí na polikliniku tam na mäsiarskej ulici.

momcek

no, nevidela som ho, ale ked som bola a pytala sa na predoperacky, tak povedali, ze nieje problem spravit na mieste

momcek

vladka19
tak to potom neries, co bude treba, ti spravia na mieste a sono vysledky marcove si vezmi, budu stacit. A USG maju aj oni na mieste :)