Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia1985

bianca003

To sa velmi dobre cita :) dufam, ze to bude aj pravda a vsetko v pohode zvladnem. :) Dakujem za podporu

bianca003

Lucia1985
držím palce a nemáš sa čoho bát 90percent báb s fora povedalo po operácii že sa to dá v pohode zvládnut :))

Lucia1985

Ahojte baby,
zajtra idem na operaciu a mam neskutocny strach :( strasne sa bojim tej bolesti po... :( keby som nemala zaplatenu zalohu tak by som asi rozmyslala ze si to rozmyslim, ale teraz uz to nejde vratit spat :)
Snad to zvladnem a nebude to az tak velmi boliet.

mia_31

vladka

tak to som si asi poplietla ja idem k červeňovi do novamedu ale zase stať sa to môže každému a aj hocičo iné, to je jasné
moc ti držím palce aby to už dobre dopadlo

Zuleko

Vladka
Nemám ale veď my sme si posielali fotky,tesne po mojej operícii keď ty si sa len chystala:-)

Leus
A či klesnú či neklesnú to neviem,snáď nie:-)