Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

Vladka 19,

ja som u nich bola už skôr a kedže som z KE veľmi sa mi nechce cestovať.
Mala som z nich veľmi dobrý pocit...keď som tam bola.

A ty si čo o nich myslíš?
Ty si tiež bola v Chirmede?

mia_31

Lucia,

myslím na teba, zvládneš to...podaj potom info aj o prístupe a pod., ja idem tiež k červeňovi a tiež som nejaká zmätená poslednú dobu ale zase ja som baran, keď už sa raz rozhodnem tak idem :)

engie100

Vladka 19
O.K. super ja som sledovala tvoj rozhovor s leus ohľadom "kontraktúry". Aj na tej stránke je to pekne vysvetlené aj znázornené aspoň si to viem predstaviť ako to tam vkladajú...
Idem na konzultáciu 1. 12 do Chirmedu, tak to bude jedna z otázok a určite tu nápišem ako som pochodila.
ďakujem ešte raz:))

engie100

Vladka 19,

ahoj chcem sa opýtať, keď v Chirmede robia biplane-čiže čiastočne pod žľazu a pod sval, tak keď Dok. Červeň vkladá implantát cez pazuchu on tam tiež nastrihne ten sval,ale z hora alebo ako to on robí?Nevieš náhodou?
ďakujem a držím palce ...E

Lucia1985

janika1531xx

Ja idem do Brna lebo som zo zapadneho slovenska. Ty si to nadelis ako darcek pod stromcek :) super.

Lucia1985

janika1531xx

Ja idem do Brna lebo som zo zapadneho slovenska. Ty si to nadelis ako darcek pod stromcek :) super.

Lucia1985

janika1531xx