Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkalinka

ahojte, mna by zaujimalo, ci je tu taka, co ma za sebou operaciu a nasledne na to mala dietatko ... ostanu prska rovnake, ci sa uplne zmeni ich tvar???

Zuleko

Vladka
Tak ja neviem,ale napríklad ja keď pôjdem druhý krát na zväčšenie tak sa slušne opýtam,či mi nevie poskytnúť niejakú zľavu ako stálej zákazničke:D hehehe:-))veď za pokus nič nedám:-))))

Zuleko

Vladka
Skús sa s nimi niejako dohodnúť aby ti dali aspoň niejakú zlavu ved si ich stála klientka,tak to si máš teraz zase cvakať 80 Eur,kvôli ich neupovedomeniu,že ti treba zas tie preoperačné?

cayman

Vladka 19
Vladka pozrela som si tvoje fotky a presne to iste mam aj ja, ale iba ked napnem prsne svaly. jedno v pohode, druhe uplne zdeformovane. Bola som s tym aj na kontrole a lekar povedal, ze to je ok ... ten prsnik mam aj o 2cm nizsi a citim v nom taky zblnkot. v druhom nic

Bianca1236

vladka19
dakujem :) je to ozaj lepsie nez som cakala. ale bojim sa poklesu, ved uz po 2mesiacoch su nizsie nez sa mi paci, a to este do prveho polroku sa maju usadzat tak neviem ako budem spokojna :( ale nebudem malovat certa na stenu, zajtra idem na kontrolu tam sa vyzalujem :)
a ako budes riesit to predoperacne? ja by som im tam prisla s tymi vysledkami co si mala, ze ked treba do narkozy nech si ta poriesia, mali ti dat skorej vediet ked si to mas sama obehat! som velmi zvedava co povie doktor co sa tam stalo za chybu

Bianca1236

sisente
je to esteticka operacia, takze na to sa PN nevztahuje. jedine keby si mala nehodu alebo nedajboze rakovinu prsniku a museli ho reparovat, ale aj to cez lekara ktory ma s poistovnou zmluvu ci ako to je. cize urcite nie cez sukromnu kliniku. a implantaty by si si asi sama musela hradit. takto to bolo mne vysvetlene. to ci uz mas znameho svojho lekara ktory ti tu PN da je idividualne.

dakovna

sisente,
ja som este len pred opkou ale som sa na to informovala. Naozaj sa na to nevztahuje PN. Iba, ze by ti ju dala tvoja obvodna... Ja to tak tiez spravim. Moja doktorka s tym nema problem. Aj dcerina by mi dala OCR, ale dcera uz ma 15r., tak tam uz to nemozem ziadat.
Zaujimave je, ze ked tam ides na konzultaciu, tak peciatku na priepustku ti daju a v praci to uznaju.

engie100

Solnicka, bianca 1236
pekné prska :)))

solnicka

a akú značku silionov máš.
Chcem sa opýtať či nevieš, keď ti dal d.Červeň implantát cez pazuchu tak ako ti narezal sval? Tiež tou spomínanou bipolárnou metódou? Nevieš?
ďakujem

sisente

Ahojte baby, prosim vas, tie ktore mate po a ste zamestnane, ako ste riesili PN? Vztahuje sa na to? Ja som SZCO a ked som sa opytala obvodnej ako je to s PN, tak mi povedala ze nijako, ze na toto sa nedava :(((((. Platim si odvody a predsa nemozem ist pracovat hned, takze nutena dovolenka? :) Beru to tak, ze je to nepotrebne, len moj rozmar, tak preto sa nedava, alebo to zalezi len na tej doktorke a jej nalade? Pretoze sa mi zda ze som tu uz citala, ze s PN problem nebol... Dakujem za odpoved