Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

drndula

vsetko si platis sama...to je predsa tvoje rozhodnutie,ci pred kojenim,alebo po a do toho rizika ides,ze po kojeni sa moze s prsiami nieco nechcene udiat.implantaty sa samozrejme vymenia za nove,cize platis kompletne celu operaciu.

drndula

Kočky,

Som pi jednom mimi druhé zatiaľ aspon take 3 roky minimálne v pláne nemám ak vôbec este nejaké bude len som sa chcela opýtať ako Je to v príp. Že žena podstúpil opku teraz a neskôr ked bude mať po deťoch a stane sa jej cosi s nimi ze ich bude treba upraviť či všetko si sama platí znova či he tam nejaká zľava a či tie implose myšiak ísť von a nedajú sa opäť použiť takže sa.musia objednať druhé.ďakujem

Zuleko

Vladka
Ja to stále tvrdím,keby som nemala panický strach z krvi je zo mňa určite plastická chirurgička..ale zas klobúk dolu pred ich prácou,to nedokáže,len tak hocikto!!:-)No tak dúfam,že by aj mňe mohli niejakú symbolickú zľavu dať veď ja keď tak počítam prvá opka má vyšla 2200 a teraz keď pojdem na druhú zas okolo 2200:-))takže krásnych 4400 budem nosiť na hrudi:-))))Ale inka dosť ti dali zľavu 300 ušetrených eur poteší,pekne od nich:))Inak mne je na tebe strašne sympatické ,že ty na nich nedáš dopustiť aj po tom ,čo sa vyskytol problém,iné baby by nadávali a ty si ich nedáš!.-))

solnicka

a este baby do kedy ste mali asi ten opuch ? ja mam sice uz asi len na tom lavom , aj tam to vyzera tak ze ta bradavka je inac a zacinam stresovat ci mi to tak neostane :/ ale este je asi skoro a treba pockat al aj tak bojiiim....

zuzkalinka

zuleko

mam skoro 26 a veeelmi tuzim po novych prskach :D uz mi chybaju len peniazky...inak by som si ich dala spravit aj v 20tke

solnicka

Barborka
dakujem a woow aka si expresna :)))

Engie100
mam eurosilikony sorry som to tam zabudla napisat do mailu baske...A neviem ako to mam lebo som aj kukala do tej karticky co mam aj na spravu co som dostala na stehoch, ked sa baby o tom bavili ze ako ich kto vklada ale tam som nenasla nic len ze pod sval..takze netusim ale urcite sa opytam doktora neskor

Inac baby kedy ze sa to moze spat na boku aspon? uz mam taku chut sa zvalit na bok :DDD

Zuleko

Vladka
Aha tak to som nevedela,to je pekné od nich...tá augmentácia bol druhý zákrok u nich?a ak sa môžem opýtať koľko ti dali zľavu?ďakujem

Zuleko

Zuzkalinka
Záleži od toho do koľkých rokov blánuješ bábo,a koľko máš rokov...ale samozrejme záleži to od toho ako veľmi tie prsia chceš:-))Zmenili tvar tie prsia,takže bola tam nutná Op,ale vravám,každá to má inak.To sa nedá predpokladať či tebe sa zmenia,alebo nie.

Zuleko

Zuzkalinka
U každej je to úplne inak,mám kámošku ktorej sa prsia takmer vôbec nezmenili a nieje tam potrebný zákrok na úpravu:-)Ale zas sú baby,ktorým sa prsia dosť zmenili.