Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Emmat006
Ja mám podobné miery akurát som trošku vyššia mám 170 a 52-53 kg,pred tým som mala cez prsia 83 a pod prsiami 71 ciže skoro rovnako ako ty..teraz to je cez prsia 92.

Zuleko

Emmat006
215 ml sa mi tdá žalostne málo,väčšina báb ma 350-400 a majú trojky tri a polky..moje známa má 220 a urobilo jej to take maximálne plné dvojky.A keď vravíš,že máš slabšie Ačka tak s 215 ml určite výsledne trojky nebudeš mať.Ja som mala svoj základ A a dala som si 390ml a teraz mam podprsenky C a take plne trojky.Určite choď do väčších implošov:-)))

Zuleko

Vladka19
Fúha to netuším,že ako sa to robí pri reopke keď si chceš ponechať ten istý implantát,ale zrejme tak ako si to povedala,len neviem či tam nehrozí,niejaké riziko infekcie,predsta keď sa vyberie ten implantát a znovu tám da.naozaj neviem

diamond26

emmat006

Ja mam tiez 167 a 53-55 kg.......:-) Mam 300 ml..a vypada to prirodzene..podprdy nosim take C-Dcka....:-) 215ml je podla mna malo ..ale zalezi aj od toho ake prsia mas teraz..ja som mala nulky..

emmat006

ahojte baby,
som tu nova, citam vas tu uz nejaky cas, dost mi to pomohlo najst odpovede na mnohe otazky... mam tiez zaujem dat si zvacsit prsia... bola som uz aj na jednej konzultacii a mam trochu zmiesane pocity... doktor mi navrhol anatomicke 215 ml.. asi preto lebo som mu opakovala, ze chcem aby to hlavne vyzeralo co najprirodzenejsie, no ale teraz po tej konzultacii stale rozmyslam ci to nie je malo.. kedze skoro kazda z vas tu pisete ze mate okolo 300 ml aj viac.. mam teraz take male acka.. vyska 167cm a vaha 53kg .. no chcela by som asi take trojky, no a neviem ci to staci tych 215ml...
rozmyslam ze pojdem na konzultaciu este raz a dohodnem sa na vacsich
mala som totiz dost velky problem presne mu popisat ako velke ich chcem mat.. mam mu to povedat v cm ze o kolko chcem mat sirsi hrudnik? teraz mam pod prsiami 70cm a na prsiach takych 82-83 a prijala by som aspon takych 86-88cm, keby som mala
poradte prosim :-)

Zuleko

Vladka
Jasné imploše budú vystavené v skrinke haha:-))No hej keby také možnosti existovali heh,ale to asi nikdy ani nebudú lebo implantáty sa môžu kvôli sterilite použiť iba raz,ale veď čo ostanú mi na pamiatku:-)))

Zuleko

Vladka
Víde ti to určite!!!!Už len zato aký pekný máš ku nim prístup to ten niekto hore zariadi,aby si bola konečne spokojná a šťastná!!!:-)