Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

zuleko
no ano, chcel aj odist z ambulancie, ale asi sa vcas spamatal ,lebo sa potom vratil spat , ale to je uz jedno mna hlavne to sere, ze som zbytocne tam sla a chcela som aj tie fotky poslat do galerky co mi slubili poslat na moj mail...zajtra sa im musim zasa ozvat

Zuleko

Leus
A ku koncu ked sa ti lepky odliepali,tak som sa normálne osprchovala a podlepila som si to nanovo sama:-)Určite ti dali tie lepky,čo si máš prelepovať rany.

Zuleko

Leus
Určite sa nezdul,on nieje ten typ:-)Bohužial aj oni sú len ľudia,a keď sa pretiahne jedna kozultačka na úkor druhej oni zato nemôžu,ale chápem ťa,že si merala cestu a nič podstatné si sa nedozvedela a tak sa hneváš.Ak som dobre pochopila stehy už máš vybraté, a máš prsia len zdola podlepené,tak som to mala aj ja a sprchovala som sa normálne,akurát som sa snažila vyhýbať okoliu pŕs a tie lepky vydržali.

leus

este mala byt po mne momcek? asi ta o druhej tak hadam napise ako a co jej povedali
zuleko
mam sa aj sprchovat tak neviem ako mi tie pasky vydrzia do dalsej kontroly ,ktora je neviem kedy...a ja viem sama ze mam velky opuch na oboch mne sa to zle vstrebava lebo som velmi zakrvacala pri opke, ale tak to neni od doktora profesionalny pristup ,ze on sa zduje za to ako maly chlapec, ja som platila tazke prachy za tuto opku tak si hadam mozem povedat svoj nazor na vec

Zuleko

Leus
Daj tomu čas,ešte si veľmi krátko po operácii prsia sa ti ešte usadia a zmenšia.Uvidíš,ešte potom budeš rada,že si si dala takú veľkosť ako si si dala, s tým čakaním je to bohužial tak,lebo tie konzultácie sú stanovené na pol hodinku, a je jasné že keď to tam niekto potiahne na 2hodiny cele sa im to naruší a poposúva bohužial.Podprsenku nos normálne 6 týždňov vkuse a tie pásky by si si nemala dávať dole až do ďalšej kontroly.

Daisynka

leus

Uf :((( podla mna si davaju prilis vela pacientov na den a snazia sa vsetko stihnut....:(( a to dost kazia :( som zvedava ako dopadnem ja vo stvrtok som objednana na pol 12 a na pol 2 musim stihnut vlak spät takže som fakt zvedava...budem pisat co a ako..lebo nemienim tristvrte hodiny cakat kym ma vezmu...a podobne....tiez to trva tri hodiny kym sa tam dotrepem a to nieje malo....

leus

No pred pol hodkou som sa dotrepala z kosic, z kontroly dnes som odisla znechutena !Doktor mal predomnou konzultaciu ktora sa jasne ze pretiahla,nechal ma cakat cez pol hodinu a potom ma vyriesili za 10min.Sestricka mi vybrala stehy, podlepila mi prsia este paskami, lebo mam opuch na oboch prsnikoch a odfotila ma, doktor riesil cely cas mna aka som komplikovana osobnost , lebo sa urazil za to, ze som sa vyjadrila ,ze mam velke melony a nepacia sa mi teraz .Za toto som sa trepala tolko km a ked som sadla do auta tak som si uvedomila, ze vlastne neviem nic!Neviem kedy si mozem pasky odlepit, neviem ako mam dalej nosit podprdu,neviem kedy mam prist na druhu kontrolu,sestricka ma ani neopucovala benzinalkoholom od leukoplastu tak sa cela lepim!Na recepcii mi povedali ze mi poslu na mail fotky co mi samozrejme neposlali a ze mi zavolaju do hodiny co mi tiez nevolali!

Daisynka

leus

Tak co aka bola kontrola ? :) a stehy v pohode vsetko ?:) ja idem vo stvrtook konecne mi odlepia tie lepky už :)

davidoff

solnicka

áno áno, už som Ťa našla, super práca, môžeš byť spokojná, máš ich pekné prirodzené :)))