Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

bianca
ja viem, ja viem aj ,ze melony mam koli opuchu a ja som proste netrpezliva a chcem vsetko hned!A tiez ked sa mi nieco nepaci tak to proste poviem, viem aj skritizovat ale aj si chyby priznat a som velmi narocna!A hlavne ked za to platim

Bianca1236

leus
chapem, ja som svojej doktorke milion otazok musela volat lebo pri nej ma nic nenapadlo :) ale nic sa ty neboj co sa velkosti tyka. ja som mala pooperacnu podprsenku uplne napraskanu, a teraz mi je volna. prsia velmi odpuchnu a ty si kratko po op. hlavne to chce trpezlivost a cas, vezmi si ze az po polroku uvidis konecny vysledok. no a ked ti uz stichy vyberali, aj sprchu mozes a to doma nejak prelepis, mne kazala dr kupit si gazu ja som si ju len prikladala a na kontrole ked mi to prilepili tak som sa po cele buchala ze preco som si to tiez nelepila nejakou paskou :D

leus

bianca
vsak ano mala,som sa stihla spytat na sprchovanie, co je zakazane este robit a tak...ale v tej situacii keby si bola ty tam tak ta tiez rychlo nenapadne, on vela rozprava a dnes ma fakt rychlo "vybavili" a cloveku len potom napadne ,ze hlavne veci nejak unikli a je v kompetencii lekara informovat pacientku o vsetkom coby mala vediet ...napr.ja sa mam pytat kedy mam prist na kontrolu?Doteraz mi to oni oznamili vzdy, proste dnes ma rychlo odbavili

Bianca1236

leus
prepac ale nechapem ta. sa tu rozculujes, ale hlavne si sa mala pytat doktora co potrebujes vediet. alebo mu zajtra zavolat. a taktiez konzultacie byvaju dlhe. kolko bab sa tu stazovalo ze doktor mal len par minut na ne, ze mal sa venovat aspon dve hodky. tak ako maju vyhoviet kazdej? ty sa ponahlas, druha zas chce od konzultacky maximum. trochu tolerancie by nezaskodilo

Zuleko

Leus
Nie mne o žiadných masážach nehovorili,ale počula som že pre niektoré dievčatá tie masáže sú vhodné a pre iné zas nie,tak ja som ani nebola vhodný typ:-)

leus

zuleko
a minule mi vravel za dake masaze prs ,ze mi povie, ale ani o tom dnes nebola rec, ty si si mala prsia masirovat?