Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

momcek

leus
Takze som uz aj ja doma. Stehy vybrate. Asi takto: soferovat mozme, do prace tiez, pomalinky nejake prace mozem, ale ziadne zdvyhanie alebo tahanie... nic, co by zatazilo prsny sval. Sprchovat mozme, bez podprdy tak maximalne polhodku denne, do dalsej kontroly co bude o 3tyzdne (termin dohodnut telefonicky). Sprchovat sa mozes aj s lepkami, tie rychlo po utreti vyschnu, a treba ich cca kazde 3dni prelepit. Cvicenie a ine az po siestich tyzdnoch...

Bianca1236

leus
tak hlavne ze vies ze to bude lepsie :) zelam ti nech to rychlo odpuchne. a kontroly neviem ako su v chirmede, ja som sa mala hlasit az po mesiaci od vybratia stehov
inak ked nad tym tak uvazujem, tiez by mohli mat doktori lepsie rozvrhnute kedy prijimat konzultacie a kedy kontroly. preto som spokojna so svojou doktorkou, zavolam jej ci ma cas, bud ano alebo nie, ziadne stresy

Zuleko

Leus
a koľko ml máš,že vravíš,že máš bomby?a aký si mala základ pred tým?Aké to je pre jedného sú to bomby a inej sa máli,ja mám pocit,že tie moje 390 sú také dvoječky a neviem sa dočkať keď pôjdem do 600ml:-)))