Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

momcek

leus
to ti riadne pozde dali, to vychadza viac ako tie tri tizdne. Mne dla termin na 12.12. o 8.30rano, leboze potom uz maju nabite az do sviatkov vraj... Bol tam dr.Kacmar, ale moc casu na mna nemal, stihla som sa ale opytat zhruba co som chcela, a ostatne som sa pytala sestricky...

leus

momcek
kedy si si dala kontrolu?Ja som uz hovorila s recepcnou tak predbezne 29ho decembra neviem ci si ma uz zapisala...ty si bola vcera u magda ci kacmara?

momcek

leus
nevidela, lebo taku zaschnutu krv tam mam, takze nejako to nieje cisty pohlad, a ani som moc nechcela na to kukat, a trochu to aj zakrvilo este... ale skor sa mi zdalo, ze ich mam zospodu prsa

momcek

leus
dali, ale to mozes pouzit aj normalne, len ide o to, aby sa ti to tam nejak nespinilo este a nedralo podprdou, a pouch mam aj ja riadny a na pravom ovela vecsi ako na lavom, ale to je vraj normalne