caute baby
citala som vcera a dnes starsie prispevky, lebo som tu dlllho predlllho nebola este ani fotky som neposlala ale teraz na to konecne budem mat cas! som 6 tyz. po op, citim sa velmi dobre ale o tom potom...
dakovna
uz si bola na tej konzultacii? ci len zajtra ides? ja som podobna postava ako ty-si myslim (176cm,68kg) doktor mi odporucil 400ml, ja som sa skusila opytat na 450 a tiez mi to bez problemov schvalil, tak som mala vybrane. Lenze ja som potom zacala stresovat, ci mi nebude velke, nechcela som ziadne bomby ale uplne prirodzene prsia k svojej postave. Nakoniec som si objednala obidva velkosti implantatov s tym, ze sa rozhodnem priamo na klinike, v den operacie po dalsej-poseldnej konzultacii s lekarom. Este raz ma pomeral a vravel, ze tie väcssie sa tam dokonca pytaju. Kedze mam anatomicky tvar, tak hovorime o velkosti 410ml a 445ml. Vravel, ze aj tak je medzi nimi minimalny rozdiel-vo vyslednom efekte len 2mm. Som maximalne stastna, ze som si dala tie väcssie, pretoze aj tak sa mi zdaju no neviem ako by som ti to opisala...nie male ale kludne by mohli byt aj o trosku väcssie! A to este budu odpuchat-si myslim. Tak stastnu volbu, prekonzultuj to dobre! Tolko moja skusenost :)