Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

vladka 19 držim ti palce nech sati to podarí na milion percent!!! o mentroy su super vraj! ja idem na opku 5.12 do BB, operovať ma bude Mudr.Červeň.terz v piatok mam konzultaciu kvoli tomu ž chcem zmenit Es na nagor. Tak si ma teraz trošku a naplašila, že tebe toto spravil práve tie Nagor ktore chcem.Navyse ja svoj zaklad nemam žiadny takže sa bojim že sa mi to tiež bude vlnit. Prosim ta , tebe sa to vlnilo zato že boli prilis make?Alebo si tam nemala dost miesta pre implantat? Myslela som že Nagor su lepšie ako ES. Ja mam teraz navrhnute Es ale chcem zmenit za nagor, Už ani sama neviem čom mam robit...

dakovna

carina,
takze ty uz mas po opke? Uz mam tu z toho gulas. Pise sem vela kociek a stracam prehlad, aj ked to tu citam pravidelne kazdy den :o)
Som zvedava na tvoje fotky. Posli ich na: baskabahnova@centrum.sk

carina

vladka19
boze moja, tak sme zvedave, co tentokrat :((( nechaj to na druhy rok-moj nazor, toho roku uz bolo smoly dost!
mam eurosilikony-operoval ma dr. cerven
drndula
ja som tiez spekulovala a len cez telefon sme komunikovali. zavolaj, popytaj sa vsetko co ta zaujima budes pokojnejsia a dr. je v pohode. povies mu svoje miery a podebatite ;)
dakovna
ja mam uz skoro 7 tyzdnov po a myslim si, ze by si ani nahodou nemali ist do mensich ako 400ml ale uvidis zajtra co lekar...daj nam vediet
ja idem poslat barborke foto. aky ma mail?

drndula

Babule,

Ako vas tu tak čítam ze by ste v poohode aj väčšie ciciky brali uz má to aj začalo lámať.mam navrhnuté 400ml okrúhle ktoré sa mi vraj v pohode zbestia pod sval tak by som možno aj do väčších išla...hmmmm...ale nebavili sme sa uz o väčších myslíte ze sa dá to s dr.červenom porirsit dj cez telefónci ma zase musí vidieť..lebo pamätať si to istotne nebude denne nás športuje kvantum.mam mať eurosilikony uz sa rozhodujem ci aj nagory s my. Robí by neboli lepšie...poraďte...

folk

pupavicka
pocit po operacii bol krasny, mna to velmi nebolelo, uplne v pohode som to zvladla, ale u kazdeho je to inak, vraj. Aj Dr.ma chvalil, ze super

zajacik_006

zuzkalinka
dr.Očenáš operuje v BB,LV,NR,PU. Je to tak aj výhoda,môžeš sa rozhodnúť,kam pôjdeš,resp.kde to budeš mať bližšie.