Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Vladka19

si naozaj silná osobnosť, ale jedno Ti poviem, keby sa to stalo mne, postupovala by som rovnako a tešila by som sa, že to všetko dobre dopadne. Ja som išla do toho síce s tým, asi ako každá, že ma komplikácie obídu, ale keď mi niekto povedal, najčastejšie môj muž, že čo keď sa niečo stane, povedala som, že to budem riešiť potom, keď sa to stane. Ja som 6 týždňov PO a keby sa aj mne niečo podobné stalo, zavolám sestričke, objednám sa na konzultáciu a pevne verím, že doktor mi pomôže, stať sa môže naozaj hocičo a netreba sa báť daný problém vyriešiť. Ja niesom z tých, čo by povedali, dajte mi ich von, nechcem ich, zašite ma, idem domov! Skôr by som povedala, keď ma už idete otvárať, dajte mi rovno väčšie :))) Takže sa ničoho neboj, z toho čo píšeš, máš super doktora, ktorému záleží aby si bola spokojná, ja mám tiež super doktora (Mudr. Červeňa) o ktorom viem, že by mi pomohol, keby sa nejaký problém vyskytol. Držím Ti palce :))))

zajacik_006

Vladka
ano mam anatomicke. Cely sval tych 330ml neprekryl,ale citit ten implos nejak necitim. Skor mi to pride,ako jednoliate v kuse prso. Neviem,ci mi rozumies. Cele to citim ako celok. Necitim najskor sval a zrazu implantat,proste jednoliaty celok.
Viem,ze tie arion boli drahsie,za tie som mala platit 1300eur,ale ked mi dali mentor,tak som platila menej. Tusim,ze stali okolo 1200eur.
Vladka posli mi na teba mail.

Mery NR

baby dá sa tomu vlneniu alebo tzv. dvojitému prsu predísť? vhodným imlantátom, alebo impl. úplne pod sval.?
a cenovo sú Nagor alebo Mentor výhodnejšie?

zajacik_006

Vladka
chuda tak ty si si teda zazila svoje s prsiami.Co asi este ziadna babenka tu na fore. Treba len verit,ze to tentokrat dopadne na vybornu. Inak si myslim,ze lekar sa rozhodol,co najlepsie ako pre teba tak aj pre svoj dobry pocit z vykonanej prace.
Presne mi to pripomina moj pripad v den operacie. Mali sme s dr. dohodnute 320ml Arion. Ked ma uz chystali na opku a dr.ma pomeral a pokreslil,vzali ma na operacku,uz som mala aj nieco v zilach,bola mi kosa a stale sa nic nedialo,len sa nieco posepkavalo. Zrazu prisiel lekar a povedal mi,ze najskor odoperuju druhu pani,lebo sa rozhodol zmenit mi znacku implantatov a cakaju na kuriera. Tak som teda isla na izbu a kocka co so mnou lezala sa odobrala na salu. Potom prisiel za mnou na izbu konatel kliniky a vysvetlil mi celu situaciu.Lekar sa v poslednej chvili rozhodol pre mentory 330ml. A urobil dobre,kedze som mala vytahane prsia,potreboval tam vlozit tuhsie,aby mi ich cele vyplnil. Nakoniec mam v sebe CPG 322 cohesive III s vysokym profilom.

Bianca1236

vladka19
fuuuha, no tolko doplacat to uz by co bolo :D snad ta to uz moc nevyjde. ale hlavne nech uz to mas natrvalo! :)

nelinka22887

monny 3

Dr. Červeň je jeden z naj tak by som to rozhodne nechala na neho a vôbec nejde o to kolko ti da lebo on uz vie niekto ma 290ml a ma vačšie ako 350ml

monny3

caute baby,21.1.2012 mam termin v Pezinku,bola som na konzultacii u CERVENAA a poviem vam ze ma zaskocil velkostou ktoru mi navrhol 450ml,necakala som to,mala som naplane 400ml aj to som si myslela ze mi ich neda ale on ze kludne ze aj 450 sice som mu povedala ze sa mi pacia velke ,ale zas aby to nebolo prehnane aj som chcela nech mi priblizne ukaze nejaku foto ako to asi bude namne vizerat ,ale ze to sa neda...aj som sa ho pytala ci mi pri takych velkych nehrozi pokles ze mne to nehrozi,mam vysku 155cm a ze operoval jednu spodobnou vyskou adaval jej450 a ze sa jej malilo,poradte...

Bianca1236

vladka19
uff no ty mas tych zazitkov okolo prs... snad to uz tentokrat bude naozaj na tych 200%
pises ze si si zaplatila vsetko narkozu a tak, to ako sa bude riesit? v decembri iba doplatis implose? snad nebudu chciet aby si platila dvakrat tie pripravy na opku :)