Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

vladka19,
tie fotky v galerke čo mám nie sú aktuálne. teraz po tehu a kojení (aj keď som kojila len málo) ich mám ovisnuté :-( takú malú nechutnú ovisnutú kožu s veľkou bradavkou :-(((. počas tehu som nosila C-ka podprdy a teraz Ačka si musím vyplniť so silikónovými vankúšikmi a aj tak lietajú na mne. pribrala som 20 a teraz rýchlo aj schudla, čo si odniesli hlavne moje psia. veď uvidím čo povie doky. v januári sa chystám na konzultačku k Červeňovi, som veľmi zvedavá čo mi poradí čo sa veľkosti týka, ale keďže nemá voľný termín na opku do leta, na operáciu pôjdem asi k Očenášovi sem do NR. K nemu mám ísť na konzultáciu vo februári. Len dúfam, že tu dovtedy bude, lebo na klinike hovorili, že možno je tu v NR posledný rok

janika1531xx

monny

No tiež sa mi to zda veľa tých 450ml na tvoju postavu ja mám výšku 17Ocm a 52kg a mne navrhol pán dr.červen 35Oml.

Dúfam že to nebude málo:-(

carina

monny
155cm a 450ml implantaty v pohode? to sme tu asi este nemali :) napises nam kolko mas pod prsiami a kolko vazis?

drndula

davidoff,

potom posli fotecky,som zvedava,aky krocik k úplnej dokonalosti si dnes este podstupila..aj svoje zazitky,skusenosti atd...krasny den

drndula

,
Vladka19,

drzim ti palčeky nech ti to dobre dopadne,ozaj som este nestretla nikoho,kto by mal tolko smoly a peripetii s prsnými implantatmi..myslim na teba,za par mesiacom sa to bude tykat aj mna a dufam ze sa ma toto vyvaruje..:D

rita149,

no ahoj, ty si dnes mala tu konzultaciu u dr. Cervena...ako ste sa dohodli???zostavas pri ES ci ides do Nagorov?co ti dr. povedal?platila si ajza druhu konzultaciu,ci to brali ako:uz si tu raz bola,ides uz pod noz...:DD napis mi, rozmyslam ze mu aj ja zavolam a este to podebatujeme...stale nie som nabeton rozhodnuta..ahooj

dakovna

vladka19,
obdivujem tvoju pevnu volu a odhodlanie, uz len za to si zasluzis, nech tento krat to uz vyjde. Drzim silno palce.
davidoff,
pekne si jej to napisala :o) Drzim palce na skraslenie pier

zajacik_006

Vladka
ano,mala som vytahane,vykojene prsia. Odkojila som dve deti vyse 3rokov. A mozno prave preto sa rozhodol dr.zmenit znacku implantatov. Co si vsetko zeny v zivote vytrpia:-))). A potom to takto musime riesit.
Napisala som ti mail.

davidoff

a zajtra idem na to zväčšenie hornej pery aquamidom, potom odfotím a pridám do galérky, aby ste vedeli porovnať rozdiel :) tak mi držte palce :)