Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

leus

super vysledok :) a moj nazor je, ze nie su nejake velmi velke bomby, ako si sa obavala, akurat k Tvojej postave, takze podla mna mozes byt maximalne spokojna :)

ingrid 05

tina33

... tak držím palce nech všetko dobre dopadne.... ja musím čakať necelé 3 mesiace... a aké máš rozmery keď ti navrhol 350ml?

tina33

ano to su tie najdrahšie vraj 6komorové vrchný dizajn vrubkovaný a plnený dvojitym silikonom vraj su velmi prirodzené a mekké.no mna to čaká buduci štvrtok,už sa aj teším aj bojim ja si dávam k tomu robiť aj liposukciu brucha a bokov tak dufam že prežijem :o)))

ingrid 05

tina33

... ja idem tiež k dr.Očenášovi, ale až vo februári...ide mi dávať asi tie isté ako tebe ale 375ml... to sú tie najdrahšie?

tina33

ahojte dievčatá ja idem o týžden na opku k Dr.Očenášovi,ide mi dávať 350ml zn arion.Máte niektorá také??

tina33

ahojte dievčatá ja idem o týžden na opku k Dr.Očenášovi,ide mi dávať 350ml zn arion.Máte niektorá také??

Spekulantka19

Ahoj carina,

ja mam tiez velmi citlive bradavky, povedal doktor ze to moze trvat aj rok.... tebe co na to hovorili?