Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

barborka 10
ahoj a moj email si nedostala? posielala som fotky vcera v noci.
PS: len preto sa pytam, lebo vidim, ze leus ma nove :)))

gypsi1

Spekulantka19
Jasné že chcem kojiť. Doktorovi som hovorila, že určite chcem mať deti. Tak potom nechápem, prečo sa rozhodol dať mi to pod žľazu:(

Spekulantka19

Ahoj emmat006,

som pozerala tvoju fotku,a musim ti napisat ze podla mna ti 215 ml by stacilo. Mam kamosky co mali prsia take ako ty, a maju 215 ml mentory, a su fakt spokojne a vyzera to na nich super, a voobec nie male. ale zas ked na nich pozres tak nepovies ze 'pekne...silikony', ale ze krasne prsia maju. oni maju 160, a pod prsiami 67 cm.

Ja mam tiez mensie implose, 255ml mentor anatomicke, a som tiez vahala ci nebudu male.Ale ja som chcela prirodzene prsia, aby to nebolo vidiet ze mam silikony, a tak som si dala 255. Hoci tiez som tu citala ze radsej viac, ale zalezi na tom aky vysledok chces,a za akym ucelom si ich davas ;-D

gypsi1

Ahojte baby.
Ja idem na opku 2.12 a bude mi dávať 330ml mentory pod žľazu. Väčšina doktorov volia pod sval, ale mne to chce dať pod žľazu. Povedal mi, že mám dobrú žľazu, ktorá prekryje implantát. Ja mám z toho trocha sttach, lebo sa bojím, že by to mohlo byť vidieť. Poraďte mi čo mám robiť. Mám doktorovi povedať nech mi to dá pod sval?

carina

barborka 10
ahoj a moj email si nedostala? posielala som fotky vcera v noci.
PS: len preto sa pytam, lebo vidim, ze leus ma nove :)))

dakovna

zajacik_006, dakujem :)
Presne tak, nemam to daleko. Boli sme tam autom za 45min zo ZA. Takze super :)
Urobil na mna fakt dobry dojem

emmat006

jankamichal
pozerala som galerku, ake mas silikony? mas to spravene velmi pekne. ja sa stale neviem rozhodnut ake si mam dat, doktor mi navrhol 215ml mentory, lebo som vravela ze to nechcem velke, ale zistila ze to bude asi malo, chcela by som nieco medzi B a C, a chystam sa ist znova na konzultaciu a dohodnut vacsie

zajacik_006

dakovna
tak som rada,ze dr. Ocenas urobil na teba dobry dojem.Je to fakt skvely a trpezlivy clovek s usmevom na tvari. V den mojej opky som vobec nemala strach,prave kvoli nemu,resp.jeho uzasneho pristupu.A v podstate to ani nebudes mat daleko. Drzim palce.

dakovna

Ahojte kocky,
tak dnes som bola na konzultacke v Puchove u Dr. Ocenasa. Prisla som tam o 20min skor, hned ma zobral. Bola som u neho cca 45min. Sme sa dohodli na velkosti 390, anatomicke, znacka Arion. Vravel, ze su kvalitne, tak som si nechala poradit. Dohodla som si termin opky na 12. januar. Do konca decembra mam zaplatit zalohu na ten termin 200€, sa potom odrata z celkovej ceny. Ta bude 2850€.
Z Dr. Ocenasa som mala velmi dobry pocit, taky pokoj, pohodu :)
Odpovedal mi ochotne na vsetky otazky. Som nebola vobec v strese. Odchadzala som odtial s tym, ze sa tesim :)
Antikoncepciu nemusim vobec vysadit. Vraj sa to uz prestava robit, davaju pred opkou nejaky roztok do zily, kt. zriedi krv...
Predoperacne mi straci vybavit u obvodnej a na internom. Maju byt max. 2tyzdne stare pred opkou. Sono, ani USG prsnikov netreba.
Som spokojna s nim, velmi mily clovek :)