Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

vladka19

... tak mňa presvedčila doživotná záruka, lebo nemám chuť za 10 -15 rokov to meniť, veď to už budem mať 50 - 55 rokov...

ingrid 05

vladka19
...no ja keď som bola na konzultácii bola som tvrdo presvedčená, že nad 2500€ nejdem... potom mi navrhol tieto povedal cenu cca 3128€ mne zo šoku zaľahlo v ušiach, v hlave sami pomiešali myšlienky, takže o nich som si nezapamätala nič, ale odsúhlasila som ich :)

zuzkalinka

davidoff

woow akurat som videla tvoje fotecky, uplne skvela premena, gratulujem :D

zajacik 006
dakujem za linky , si mi nesmierne pomohla :D

ingrid 05

tina33

... som sa bála, že mne navrhol veľké... ale teda pri mojej výške 175cm a obvodu pod prsiami 80cm to bude teda akurát...hrudník máš široký a cicky žiadne :( tak som sa rozhodla s tým niečo urobiť :) a kam ideš na opku?