Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

vladka

tak super,urcite mas dobry pocit z konzultacie.hned mas iny pohlad aj pocit s nechcenej reoperacie,ktorej vysledok bude uz urcite 200 percentny!!!

barbora10

emmat006

to zalezi od toho,aky mas svoj zaklad prs.ak mas velmi malinke prsia,tak skor budu pevne stojace,narozdiel od dievcat,ktore maju vacsie prsia...ale zase nie je to uplne tak,ze stoja ako dva kopce ktore sa ani nepohnu:)

emmat006

Ahojte baby
chcem sa spytat tych co uz maju po opke a uz nenosia ani podprsenku, ak tu nejake su :-), ze ked si lahnete, ako to vyzera s tymi silikonmi? nertcia ako dva obrovske kopce? alebo sa aspon trochu prisposobia telu a ako by to malo byt asi u prirodzenych prs, usadia sa trochu na bokoch? ci ako sa spravaju ked lezite? strasne by som to chcela vediet...
prosim odpiste ak viete :-)

carina

davidoff
my sme boli zhruba v rovnakom case operovane, ako sa ti usadzaju prsia, ja ich mam stale tvrde aj ked sa mi zda, ze mi zo spodu zacinaju mäknut ako prve. zvrchu mam este opuch, ty ako? bude to v sobotu 7 tyzdnov

davidoff

monny3

ja mám cez prsia 87cm, ale pod prsiami mám len 64cm, takže podprsenku nosím 65DD. Aj moja sestra má 87cm cez prsia, ale pod prsiami má 70 a zďaleka nevyzerajú jej prsia také veľké ako moje. Mám veľmi útlu hruď. Mám 170cm a 50kg.

drndula

určite napíšem ako to všetko prebiehalo a či to bolelo. Opichajú mi ďasná ako u zubára, tak pevne verím, že to zapôsobí a peru cítiť nebudem. Lebo viem, že keď mi doktorka robí zub a mne vždy iba s injekciou, lebo sa bojím..... tak si ani peru necítim, keď si do nej hryziem, tak pevne verím, že to bude tak aj zajtra, že ma opichajú a budem v pohode, pošlem aj fotku do galérky potom :))