Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika1531xx

carina

No ved práve asi to tak aj urobím:-)Len zas ja som dosť chudá dúfam že potom nebudú až dosť veľke:-)hehe..chcem také akurátne ani nie malé ani veľmi veľké.A kedy ti asi volali zo siklienky koľko dní pred opkou?Lebo mne ešte nevolali.

carina

janika 531
presne tak som to robila ja. dohodla som sa zo siklienkou a poslali obe s tym, ze jedne im z kliniky poslu spät. ale kedze tie druhe (mensie) boli 410ml, su dost ziadane, tak doktor povedal, ze si ich mozu kludne nechat. sprav to tak, pre svoj vnutorny pokoj, ja som sa nemohla rozhodnut do poslednej chvile, s doktorom som telefonovala a tiez mi vravel, ze môzem aj väcssie kludne (445ml) ale uplne ta chapem, ze si nerozhodna. Potom v den operacie sa s doktorom dohodnes, ktore date. Ale urcite si das tie väcssie ako aj ja :))) a nelutujem. By som si udierala hlavu o stenu, keby ze beriem tie mensie a to ich mam este opuchnute. Dufam, ze sa nezmensia velmi. (podotykam, ze nie som zastanca velmi velkych prs)

janika1531xx

Kočky,

prepáčte za toľko otázok ale mám navrhnutých 350ml ale písala som doktorovi červeňovi a pisal mi že môžem kludne si dať aj tých 400ml že tam nieje veľký rozdiel.Ale neviem sa rozhodnúť myslite že môžem sa dohodnúť z firmou siklienka aby dodali na kliniku tie 2 veľkosti a v deň operácii sa rozhodnem aj doktor mi poradí.Alebo mám iba sestričke zavolať na kliniku a popýtať sa.

carina

davidoff
vlastne ano, ty si ich mala hned uplne nadherne par dni po operacii. ja mam bradavky citlive az velmi. poslala som vcera barborke fotky, tak kukni aj na moje. trocha idu do vysky sa mi vidi :) uz chcem aby sa mi usadili ;)

Zuleko

Vladka
Akurát pozerám tu stránku,čo si sem dala a je tam tá česká miska Julie Zugarová,čo má 835 ml tak tá ma riadne delá:-)))))Čítala som všetko ohľadom teba ako sa to nakoniec vyriešilo,tak 5.12 na teba silno myslím,aby bolo všetko tak ako si predstavuješ:)

davidoff

janika1531xx

pred OP som mala pod 64 a cez prsia 75cm.

carina

ja ich mám už omnoho mäkšie ako na začiatku, ešte to ale neni ono. Bradavky mám ešte necitlivé. Keď si ich stlačím, idú už pekne k sebe, ale ako píšem, ešte nie sú úplne mäkké, chce to všetko čas... Opuch už ale nemám, vlastne ja som ani nemala opuch po operácii.

monny3

caute,ja mam pod prsiami 76 a vazim 5Okg,ked tak rozmyslam vysledny efekt zalezi od mier hrudnika,mozna nebudu namne az take...ale este rozmyslam aj by som sa doktora viac popytala ale sestricky si ma odviedli...

emmat006

barbora10
no ja mam take male acka, a chcela by som C, no zase nechcem, ze ked si lahnem, tak to tak bude viditelne stat... aj ked budem v plavkach ze abz hned kazdy nevidel ze mam silikony ...