Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Vladka,viem. Martinka sa bala bolesti a chcela prsia len pod zlazu.
V galerke som este nasla Ninab,ma tiez mentory.

leus

vladka
ja toto nechapem okolo tych nagorov, ved mne na konzultacii povedal ,ze praveze nagory sa najmenej vlnia ...to je inak hrozne kolko si uz musela investovat do opiek :( ja neviem co by robila zena, ktora na to jednoducho nema uz viac penazi :(

leus

barborka
dakujem :)
vladka, margareta
to fakt sa vam pacia?no oni su v reale vacsie ako na fotkach ,no ale je tam este velky opuch no...a som ako frontovy vojak :)a ano na oboch som mala hrcku, na pravom vacsiu ako na lavom

zajacik_006

Mery,Ingrid
urcite viem,ze v PU a BB robi dr.Ocenas lacnejsie. Ja som mala navrhnute najskor arion a v PU by to stalo 2780. No a potom mi dali mentory a opka ma vysla do 2700eur.