Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Kočky to sa dá dohodnut so Siklienkou na 2 velkostiach ktoré mi dodajú na kliniku v deň operácie s dr. Sa rozhodne ktoré mi dá a ostatné vrátia?toto by bolo fajn aj by som do poslednej chvíle vahala a aj dr.má aspoň na výber..

drndula

Rita

Prepáč pomýlila som si deň tak zajtra ponasavaj info všetko čo sa bude dať a načo si zabudla .budem čakať ako si sa rozhodla zaujíma ma čo tí dr.povie na tu druhú značku a ako sa ty rozhodnes....

davidoff

carina

vidíš, každá máme niečo iné, ja mám pekne usadené, ale bradavky necitlivé, Ty ich ešte usadené nemáš, ale máš bradavky OK, takže všetko to chce čas, neboj, za chvíľu ani nebudeš vedieť že si bola na OP-ke :))

Zuleko

Carina
jasné ja stále vravím 100 ľudí 100 churí,take melóny by som si nedala ani ja,len si myslím,že nevyzerá to až tak strašne ako som myslela ,že so 835ml to vyzerať bude:-))

Zuleko

Vladka19
O nej som ti vravela Vladka hehe:-))Dobrý náklad 835ml,ale nevyzerá to na nej niejak odstašujúco aj napriek tomu,že je chudá dosť:-))

janika1531xx

carina

Ale setrička mi vravela že pošle do siklienky tú objednávku a oni mi iba zavolajú a nadiktujú čislo učtu a pošlem im peniaze za implantáty.Tak neviem mám tam zavolať ja?

vladka

Ja budem mať ES

carina

janika
ved to ti ani nebudu, sama si tam musis zavolat a objednat. neviem kolko asi dva tyzdne pred tym som volala ale mozes uz aj teraz, neviem kedy mas op. Väcssinou volaju baby aj mesiac dopredu ale su pripady, kedy to poslu v priebehu tyzdna...