Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

leus

nopovedal mi zeeste tyzden mam vydrzat mam to zdola podlepene a potom si to mozem odlepit osprsit a znova podlepit alebo mam pouzit tie silikonove naplaste lebo som sa na ne pytala ci mozem....takze tak :)

vladka 19

mne dal VP lebo ja som hore bola strasne uzka a keby mi pri hentej velkosti dal stredny prof mala by som ich do stran vela ale vyzera to fajn ved cakam na tie fotky :) lebo zatial mi poslala sestricka len foto pred....a hej mam v papieroch napisane biplane cize to asi bude to iste hm ? a tie lepky mam len zdola uz.Skusim este pozriet tu cenu ved ked tu celkovu nejak rozratam tak sa k tomu mozno dopracujem :)

jajka555

bianca1236
ahoj moja, ako sa mas? normalne to tu nestiham sledovat popri praci, a bude to len horsie kedze idu vianoce a vtedy mame najviac roboty. vcera som bola na kontrole u doktora, mam si kazdy den masirovat prsia, inak je vsetko ok. bola si uz aj ty na kontrole? dnes som chcela ist cvicit, joooj ale tak sa mi nechce do tej zimy. inak uz mozem zacat cvicit aj vrch a aj plavat.. tak uvidim na co vsetko sa odvazim.

leus

vladka
mam este co mi oni nalepili- betafix,este mi drzia neodlepovala som ich a na domov mi nedali, tak som si kupila a ty si si podlepovala tiez 3mesiace?

leus

daisynka
dakujem za povzbudive slova :) tebe preco len o tyzden sa dvolili osprsit, ja som sa uz mohla hned v ten den aj ked mam tie prsia podlepene,kazali mi nechat podlepene az 3mesiace , ze to koli tomu aby sa tie jazvy neroztiahli, aby na ne nebol velky tlak ,hoci ja som na druhej strane toho nazoru ,ze pod leukoplastmi sa nebudu tak dobre hojit ,ako keby boli volne na vzduchu...

Daisynka

vladka19

wau obdivujem ta ako to vsetko beries.........ale je to super pristup aj tvoj aj doktorov urcite ho to štve :( drzim ti moc palce dufam ze to vsetko dobre dopadne...ja mam anatomicke s vysokym profilom ale nagor XM3-375 ml ....ale neviem tu presne vyčitat kolko stali ciste len implantaty.Myslim si ze vela kociek na teba bude toho 5.12 mysliet :)

Leus

Mas tie prsia ozaj pekne aj tvar aj velkost vobec nevyzeraju velke pristanu ti a to ber ze este odpuchnu podla mna to bude super ked sa vsetko zahoji teraz su este tvrde ako lopty :)ja som bola vcera na kontrole a asi som natrafila na nejaky dobry den lebo tam vobec nebol zhon ako inokedy dr ma zobral po chvili stehy som tam skoro ziadne nemala takze to bolo vybavene za minutku odfotili ma cakam na fotky potom hned pridam do galerky...o tyzden sa mozem osprchovat uz cela zatial to mam zdola este podlepene a 20.dec idem na dalsiu kontrolu.A neboj tie prsia budes mat fajn ked sa usadia mne sa pacia :)

Daisynka

vladka19

wau obdivujem ta ako to vsetko beries.........ale je to super pristup aj tvoj aj doktorov urcite ho to štve :( drzim ti moc palce dufam ze to vsetko dobre dopadne...ja mam anatomicke s vysokym profilom ale nagor XM3-375 ml ....ale neviem tu presne vyčitat kolko stali ciste len implantaty.Myslim si ze vela kociek na teba bude toho 5.12 mysliet :)

Leus

Mas tie prsia ozaj pekne aj tvar aj velkost vobec nevyzeraju velke pristanu ti a to ber ze este odpuchnu podla mna to bude super ked sa vsetko zahoji teraz su este tvrde ako lopty :)ja som bola vcera na kontrole a asi som natrafila na nejaky dobry den lebo tam vobec nebol zhon ako inokedy dr ma zobral po chvili stehy som tam skoro ziadne nemala takze to bolo vybavene za minutku odfotili ma cakam na fotky potom hned pridam do galerky...o tyzden sa mozem osprchovat uz cela zatial to mam zdola este podlepene a 20.dec idem na dalsiu kontrolu.A neboj tie prsia budes mat fajn ked sa usadia mne sa pacia :)

carina

Spekulantka19
ahoj, mne nic, ja som bola len raz na kontrole a to na vybere stehov, tam som sa na to ani nepytala. Potom som uz odcestovala. Neviem, mne to zas az tak nevadi, nemam ich bolestive, taky normal skôr sa mi to lubi, ze su take, ze ked mi je len kustik zima, tak hned ich citim. Pred tym som to nemala (pred op) ale mozno aj preto, ze boli take vystlane a "naobliekane" ;) Teba bolia?

emmat006

Spekulantka19
diky za radu, a aku podprsenku nosis? B alebo C? ja som chcela nieco medzi B a C, mam pod prsiami 70 a cez prsia 82-83 a vysku 167cm, som pozerala tvoje foto a mas to dobre, zvazujem ze pojdem tiez na tych 250ml, ja to chcem mat tie co najprirodzenejsie :-)