Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia1985

ahojte baby tak mam po a zijem :) dnes mi vytahovali dreny a to bolelo asi najviac len neviem akosi ci sa mozem sprchovat ale ako dalej postupovat.Rez mam vedeny cez bradavku mam to prelepene ale nieco mi s toho este tecie...

fujara

Ahojte baby!!!Ja som bola na opke v septemnbry u dr.fabryho a som spokojna,ani po op.som nemala nejake brutal bolesti,samozrejme som dodrzovala kludovy rezim tie prve dni kym som mala este dreny to bolo take ze som fakt iba lezala.Len som sa chcela spytat,ci niektora z Vas ma podobny problem ako ja-a to,ze si sice citim ale o dost menej pravu bradavku,mala som to aj po op.ale myslela som ze sa to upravy ale ani moc nie.Lavu mam tak ako pred impl.ale tu pravu mam taku proste menej citlivejsiu.Mam 375 pod zlazu.Dakujem

Spekulantka19

cau vladka,

no prave ze voobec ich necitim, a to sa mi skoro vlasy na hlave postavili ked som nasla to dual plane v papieroch))) lebo som ani netusila ako to mam. Teda s doktorom sme sa bavili ze to bude pod sval, a tak som to chcela, voobec som nevedela ze existuje ze trochu pod sval a dole pod zlazou.... az tu po OP som sa o tom docitala. spytam sa na to na kontrole....

ale naozaj to necitim, a su moje prsia rovnako zmaknute, nie ze dole maksie ako hore.... hm...

jednotka1

caute kočky,vladka19 ako cítam,tak skoda,ze to nevyslo na prvý krát.ale super prístup doktora.
no ja uz som po,ráno ma pustili,ze reopka v poriadku som zvedavá ked sa uvidím.

Spekulantka19

Ahojte,

emmat006, ja nosim este zatial tu pooperacnu podprsku, pred OP som mala A 70-75 a to dobre vypchate, teraz tipujem asi B ale take naplnene. TAk ze neviem este zatial presne.

Vladka19, mna operoval dr. Palencar v Ruzinove, ano mam mentory CPG 322 cislo 334-1105, 255 cc, a mam v papieroch dualplane augmentacia, tak ze nie su cele pod svalom.

barbora10, Kojit ked implantaty su pod zlazou 'sa da', ale je tam pomerne velke riziko ze kojit nebudes moct, lebo sa ti ta zlaza moze poskodit, a najhorsie na tom je ze ti to nemozu zistit, ci sa poskodila ta zlaza ci nie, az kym nezacnes kojit.
Tak presne preto sa odporuca pred porodom implantaty davat pod sval.

Carina, bradavky mna najpr naozaj ze boleli pri dotyku, ale mozto to bolo aj tym ze som cakala menzes. Ale teraz su stale velmi citlive, a nemozem povedat ze je to nieco prijemne. Doktor povedal ze to bude trvat kym si zlaza nezvykne na implantat.

jajka555

bianca1236
ja som tiez rada, ze sme si vybrali dobry termin opky. a hlavne do leta uz budeme uuuuplne fit :)) mam si robit take / ja by som to nazvala tlakove masaze, s kremom, prstami zatlacit a kruzit, snazit sa ist do hlbky ale nie tak aby bolelo, takto prejst cele prsia

Daisynka

leus

No asi aj koli tomu mam radsej este tyzden pockat.Neva zhora som sa uz umyla aj ocistila od toho lepkaveho a tyzden este pockam :)

Vladka19

Asi by to tak malo byt lebo mne povodne chcel dat 365 stredny profil ale ked sme potom pred op spolu volali a kukal moje foto a rozmery povedal ze vysoky profil bude lepsi lebo ze to uz by som mala moc široke teraz je to take akurat a neni to vobec moc dopredu este staale mi neposlali fotky :)

Bianca1236

jajka555
ahoj :) tak po kontrolach sme obe, a ako ti kazal masirovat? mne ich dr ohmatala ze su velmi dobre makke, take prirodzene. a na jazvy mi pozerala ze by sa dali zuzit, ale to som vehementne odmietla. okrem mna ich uvidi len priatel tak naco do toho este rypat. pytala som sa aj na pokles, ze nemoze mi nastat lebo mam cele pod svalom, tak mi odlahlo :) ze iba zlaza sa mi moze zosunut vekom ale to potom obtiahnu kozu a je to. uz mam dovolene naplno cvicit, aj na hlavu sa mozem postavit ak chcem :) uz som aj ruky cvicila aj prsia ale len lahucko, a aj tak ma skolila svalovica :D
tak sa aj ty nejak dokop do fitka, nebud leniva ;) aj ked teraz pred sviatkami to je hruza, praca sa vali, same starosti... dobre ze sme v septembri isli na opku, ani horko nebolo a teraz uz mame pokoj :)

barbora10

carina

dostala,ale ked nesplna mail vsetko co ma,tak foto nenahodim,ale odpisem na mail s tym,ze este nieco chyba...

spekulantka

a to ti kto povedal,ze s implantatmi pod zlazou sa neda kojit???samozrejme ze da:)akurat sa skor odporuca pod sval ked zena este nekojila,zrejme je to lepsie,ale nie ze sa neda kojit ked je pod zlazou...a hlavne pre niektore zeny je pod zlazu lepsie riesenie,ba dokonca jedine...